2821
2789
عنوان

کبد چرب و دیابت دارم

976 بازدید | 18 پست

سلام دخترا و خانما من ۲۶سالمه دو ماهه پری ام عقب افتاده فک کردم باردارم این چند وقت انقد آزمایش دادم دستام هنوز کبوده...الآنم دکتر گفته کبدت چربه و دیابت داری درمانش چیه کسی تجربه آیی داشته یعنی تا کبدم و قندم اوکی نشه پری نمیشم؟البته گفت اگه میخای پروژسترون بنویسم تا پری بشی ولی عوارض داره؟اگه کبدمون چرب باشه یعنی اصلا تو غذا مون روغن نباشه یعنی فقط باید روغن زیتون مصرف کنیم ؟اخه اینجوری که نمیشه مثلا واسه خورش یا هر غذای دیگه ایی باید اول گوشت با پیاز و روغن تفت بدم اگه این کارو نکنم ک نمیشه باید کلا غذا درست نکنم دیگع

کلا باید سبک زندگیتو عوض کنی تا جایی که میشه قند مصنوعی وهرنوع چربی رو  حذف کنی پیاده روی منظم داشته باشی و حجم چربی شکمتو کاهش قابل توجه بدی استرستو کم کنی و درمورد خوردن اصلا خودتو گول نزنی 

خوب بخوابی و کافی اب بخوری

وقتی حجم چربی شکمت کاهش پیدا کنه پریودت هم منظم تر میشه

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاسفانه یکی از عوارض دیابت کبد چربم هست برو دکتر رژیم غذایی و دارو بده البته دیابت و کبد چرب ربطی ...

دکتر رفتم میگه قرص نخور گیر هم داده ب طب سنتی ده مدل عرقیجات و گیاه داده گفته بخور 

از طب سنتی کمک بگیر برای پاکسازی کبد

یه مدت هم سالم خوری کن ،خورشت هاتم آبپزی درست کن برنج هم کته کم روغن یا بدون روغن

روغن زیتون بدون بو هم هست که بخوای استفاده کنی

شیرینیجات و چربی نخور ، از همه مهم تر روزانه پیاده روی داشته باش 

خاکشیر رو با دو لیوان آب بزار سرگاز تا آبش اندازه یک لیوان بشه مزه اش تلخ میشه تا ۴۰روز ناشتا بخور و تا یکساعت بعدش هم چیزی نخور خیلی برا کبد چرب خوبه 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

چیزی که باعث کبد چرب میشه شیرینیه کلا شیرینی رو دو ماه حذف کن حتی خرما و میوه های شیرین فقط سیب و سبزیجات و خیار بخور غذا هم کم چرب برای پریودت هم نان رو کامل حذف کن   دلیل کبد چرب خوردن شیرینیه و نان زیاد خوردن نه غذای چرب 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز