2777
2789
تو حداقل شوهرت پشتت بوده من اونی که باید هوامو داشته باشه اذیت میکنه بقیه تماشا

شوهرم خیلی مظلومه 

واقعا حق رو بهم میداد چون میدید من کاری با کسی ندارم

پدرشوهرم مریض روانیه با شوهرمم دعوا میکرد که حق نداری به فامیلم اعتراض کنی شوهرمم اذیت میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم خیلی مظلومه  واقعا حق رو بهم میداد چون میدید من کاری با کسی ندارم پدرشوهرم مریض روانیه ...

اینجاس میگن خدا گر ز حکمت ببند دری ز رحمت گشاید در دیگری 

من فعلا همه درها بسته اس 

این میسوزونه داره بهم ظلم میشه میگن تو مقصری

از یه چیز تعجب می‌کنم من خیلی خیلی کم پیش اومده بدی کسی رو بخوام نفرین کنم یه نفر که واقعا ۹۹درصد مقصره و بهم ظلم کرده هیچیش نشده چند ساله نمیگم بدبخت بشه کسی حتی برای دشمنمم بیماری تا حالا فعلا نخواستم ولی خدا شاهده یکی خیلی بهم ظلم کرده هیچ خبر کوچیکی ام نیس ببینم پشیمون شده حداقل

چله ی آیت الله حق شناس رو با مراقبه ی کامل بگیر

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
لطفا خانوما فقط نظر بدن آقایون گروه خودتون داشته باشین 

همینو تو امضات بنویس عزیزم

من نوشتم....

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌