2777
2789
عنوان

غصه خوردن در بارداری

208 بازدید | 9 پست

خانوما من باردارم و متاسفانه خیلی حساس تر از قبل شدم و بعضا بخاطر مسائلی که پیش میاد خیلی غصه میخورم و ناراحت میشم شایدم افسردگی گرفتم و دقیق نمیدونم

میخاستم بدونم خانومایی که تجربه دارن آیا این غم و غصه خوردن روی بچه بعد از بدنیا اومدنش تاثیر میذاره؟ مثلا خیلی بی قرار باشه و از این قبیل

ممنون میشم دوستان از تجربه هاشون بگن

بسیار تاثیر گذاره ، خودتو جمع کن بچه مادر قدرتمند میخواد 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

دو تا بچه هام متفاوت ، اون یکی رو رسماً چون مادرشم تحمل میکنم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تغییرات هورمونی

من سر دخترام مخصوصا دومی اینجور بود. از رو بیکاری و فکر و خیال چرت

ن خداروشکر دخترم خوبه. ن شلوغ ن ارووم. زیاد اهل گریه نیست

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

عزیزم میگن حتی وقتی پدر و مادر توی دوران بارداری دعوا میکنن ضربان قلب بچه تا دوبرابر افزایش پیدا می‌کنه پس میخای استرس و حال بد شما روش تاثیر نزاره بعدم میگن اونا ک تو دوران بارداری استرس داشتن بچه های رفلاکسی بدنیا میارن