2777
2789
عنوان

کی باید حساب کنه؟من یا اوشون؟

115 بازدید | 11 پست

صبح قراره با یکی از دوستام برم صبحانه برای اولین بار باهاش میرم

با دوستای دیگه میریم هرکی واسه خودشو حساب می‌کنه یا یکی مادر خرج میشه بعد بلافاصله براش کارت ب کارت میکنیم

الانجوری رفتار کنم که زشت نباشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا خانومیم هر دومون چجوری باید بگم؟

اگه فکر میکنی دوباره هم بیرون میرید

اینبار رو یکی حساب کنه، بار دیگه اون یکی

وگرنه موقع سفارش  خیلی راحت بگید

من یه دوستم چندین بار باهامون اومد بیرون هیچوقت حساب نکرد، 

اما یه دوست دیگم یا نوبتی یا بعدا کارت به کارت میکردیم

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
اگه فکر میکنی دوباره هم بیرون میرید اینبار رو یکی حساب کنه، بار دیگه اون یکی وگرنه موقع سفارش &nbs ...

آخه می‌دونی قبلاً که باهاشون می‌رفتیم بیرون همسرامون و بچه ها هم بودن و الکی موقع حساب کردن شوهرش می‌گفت کارتم رو بده یا با به رستوران و کافه دار می‌گفت شماره کارت بده حساب کنم که شوهر من اصلا اجازه نمی‌داد و هررربار خودش حساب میکرد.الانم ممکنه برم بیرون باهاش بازم اما آدم های جبران کنی نیستن راستش برای همین دلم میخواد هر کی واسه خودش رو حساب کنه

آخه می‌دونی قبلاً که باهاشون می‌رفتیم بیرون همسرامون و بچه ها هم بودن و الکی موقع حساب کردن شوهرش می ...

شوهر فرق داره

دوستپسر یا رفیق پسر وظیفه ای نداره 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
آخه می‌دونی قبلاً که باهاشون می‌رفتیم بیرون همسرامون و بچه ها هم بودن و الکی موقع حساب کردن شوهرش می ...

بله، دوست منم میگفت ااا کارتم جا موند، حقوق نگرفتم و هر بار بهانه میاورد

پس بهتره که قبل سفارش درموردش صحبت کنید بگید 

راحت باشید همین معذب بودن ها باعث میشه بعضیا سو استفاده کنن

به دوستتون بگید خب میخواید شما (دوستتون) حساب کنن شما به کارتشون میزنید یا هرمی سهم خودش رو جدا حساب کنه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
بله، دوست منم میگفت ااا کارتم جا موند، حقوق نگرفتم و هر بار بهانه میاورد پس بهتره که قبل سفارش درمو ...

من خیلی راحتم با دوستام اما این یجوریه که 

دوست ندارم در موردم فکر بد کنه که خسیسم

😁😁اما باید بگم امیدوارم خودش این پیشنهاد و بده اصلا

پسر وظیفه ای نداره که حساب کنه کی گفته پسر باید حساب کنه؟

عموما پسرها حساب میکنن یا مردها

البته استثنا هم داره