2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجی! محمد زندگیش نابودشده🥲

از کجا میدونی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

باید حالشون خوب باشه ک از یه ادم سمی جدا شدن و اینکه الان اگه کسی کات کرده مطمئمنم به وقتش پارنتر میدا میکنی درسته سخته اما فک کن لیاقت میخواد تمام عمرت محبتت خرج کسی کنی ک بی احساس همون چند وقتی ک محبتت خرجش کردی و روزگار نشون داد ادم بیلیاقتی خداروشکر کن ☺

تنهایی ارزشمندترین چیزی است ک انسان قدرش را نمیداند

چرا که فک میکند تنهایی ترس دارد و وقتش را صرف سگ صفتانی میکنن ک خودشان را در پیرهن دوست نشون میدن☺

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

عالی

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
خودش اومد بهم گفت گفت گره افتادم ب کارم ماشینمو ازدست دادم ارامش ندارم.ولی من فقط گفتم مراقب خودت ب ...

شاید خواسته کنارش باشی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
منم تو این شرایط بودم ولی الان خوبم خیلی خوبم بنظرم گذر زمان معجزه میکنه! امیدوارم خدا به دلاشون ارا ...

اره. چون هیچ چیزی نمیتونه حالشونو خوب کنه بجز گذر زمان . البته به مدت رابطه شونم ربط داره. هرچی زمان بیشتری باهم بودن بیشتر طول میکشه حالشون خوب بشه

باید حالشون خوب باشه ک از یه ادم سمی جدا شدن و اینکه الان اگه کسی کات کرده مطمئمنم به وقتش پارنتر می ...

دقیقا درست گفتی من ماه های اول داغون بودم ولی الان به شدتی خوبم که تا حالا نبودم و اینکه الان که فکر میکنم من یه ادم عجیبو داشتم تحمل میکردم خداروشکر که رفت🙏🏻

اره. چون هیچ چیزی نمیتونه حالشونو خوب کنه بجز گذر زمان . البته به مدت رابطه شونم ربط داره. هرچی زمان ...

عمر ادما انقد بی ارزش نیست که کنار ادمای بی لیاقت تلف شه امیدوارم همه ی ما لنگه های خودمونو پیدا کنیم🙏🏻