2777
2789
عنوان

دلم تنگ نی نی میشه

202 بازدید | 16 پست

هنوز باور نکردم ک دیگه حامله نیستم 

هنوزم غصه میخورم 

درسته ک بچه دومم بود 

و یه بچه دیگه هم دارم 

ولی خیلی دوسش داشتم و منتظرش بودم 

ولی متاسفانه خود ب خود دیگه ضربان قلبش نزد

هنوز اعلان هفته ب هفته بارداری تو گوشیم هست 

حرف دل من💔

منم یه ماه پیش نی نیم و از دست دادم💔

شیش ماهش بود‌ گل پسرم

شما چند هفته بودی؟

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم اللن ۶ ماهم🥲🥲🥲🥲چرا عزیزم از دستش دادی؟

خدا برات نگهش داره و سالم و صالح بدنیا بیاد گلم

تا خدا نخاد برگی از درخت نمیوفته جانم

مراقب خودت بیشتر باش😘

من تحرک زیاد داشتم انگار و آبریزش یک‌و نیم روز

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

حرف دل من💔 منم یه ماه پیش نی نیم و از دست دادم💔 شیش ماهش بود‌ گل پسرم شما چند هفته بودی؟

من ۴ماهه بودم رفتم سونو غربالگری 

گفت ۸هفته ب بعد دیگه ضربان نداشته 

ولی علائمی هم نداشتم 

کلی براش وسایل خریده بودم

قبلابرام مسخره میومد ک بقیه مادرا نسبت ب بچه ای ک حتی ندیدن این همه غصه میخوردن

ولی الان بدجور درک میکنم 

و حالم خیلی بد میشه بعضی اوقات

مخصوصا وقتی نی نی میبینم

خدا برات نگهش داره و سالم و صالح بدنیا بیاد گلم تا خدا نخاد برگی از درخت نمیوفته جانم مراقب خودت ب ...

ینی کیسه آبت پاره شد؟توی چن هفته؟

آخه منم‌سری پیش ک رفتم سونو گف جفتت پایینه ولی رعایت نمیکنم ینی‌خب کاره خونه هس دیگه بچه کوچیک دارم.خونه مامانمم‌پله داره

ب امید رسیدن ب هدفم.  
من ۴ماهه بودم رفتم سونو غربالگری  گفت ۸هفته ب بعد دیگه ضربان نداشته  ولی علائمی هم نداشت ...

مال من که سیسمونیش کامل بود

جنسیتش معلوم و اسمش مشخص شده بود

ی ماه پیش....خیلی سخته خیلی

من عکسشم دارم هنوز

یه بچه کامل و بزرگ💔

شما چند وقت میگذره؟؟ دیگ اقدام نکردی؟

کی اقدام میکنی

من ک هرشب خاب بچه میبینم

دلم لک زده دوباره باردار شم و اینبار کلی احتیاط کنم

اصلا هیچ کاری نکنم فقط زود مامان شم همین امسال😭

مال من که سیسمونیش کامل بود جنسیتش معلوم و اسمش مشخص شده بود ی ماه پیش....خیلی سخته خیلی من عکسشم ...

وای عزیزم

خدا انشالله زودتر جاشو برات پرکنه

یه بچه سالم صالح داشته باشی 

من۴روز پیش سقط کردم تو بیمارستان 

ینی کیسه آبت پاره شد؟توی چن هفته؟ آخه منم‌سری پیش ک رفتم سونو گف جفتت پایینه ولی رعایت نمیکنم ینی‌خ ...

عزیزدلم...هیچی نمیشه اگ استرس نداشته باشی

ولی رعایت بکن خاهشا

پله هم زیاد نرو...

دو روز آبریزش داشتم بعد کیسه آبم تو بیمارستان پاره شد

۲۴ هفته بودم ۶ ماهه

وای عزیزم خدا انشالله زودتر جاشو برات پرکنه یه بچه سالم صالح داشته باشی  من۴روز پیش سقط کردم ...

دکتر به من گفت چون ۶ ماهش بوده و بزرگ

باید ۶ ماه صبرکنی😭💔

ولی شما فک کنم میتونی بعد ۳ ماه اقدام کنی زیر نظر پزشک البته و آخر امسال نی نی ات بدنیا بیاد😍

برا منم دعاکن امسال نی نی دار شم💔

وای عزیزم خدا انشالله زودتر جاشو برات پرکنه یه بچه سالم صالح داشته باشی  من۴روز پیش سقط کردم ...

طبیعی یا کورتاژ؟ جنسیتش چی بود قشنگم😘

طبیعی یا کورتاژ؟ جنسیتش چی بود قشنگم😘

طبیعی سقط شد بچه 

ولی بخاطر بقلیل بلزم کورتاژم کردن

عجله نکن و ۶ماه ب بدنت استراحت بده تا دوباره قوی و سلامت بشی 

لنشالله یه نی نی سالم و صالح بعد ۶ماه باردار بشی