2777
2789
عنوان

خانمایی که خونشون دوبلکس

5213 بازدید | 37 پست

دوستان لطفا نقشه خونتون رو بگید چطوریه اگه امکان داره عکسی طرحی هم نشون بدید شاید ایده جدیدی باشه بتونه بهمون کمک کنه ممنووووون میشم.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

ما خونه مون دوبلکسه اما متاسفانه پایین دست شویی نداره، فقـــــــــــــط هر کاری می کنی لطفا دو تا دستشویی بذارید که خیلی واجبه.   

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هر طبقه سرویس بهداشتی بزارید.طبقه پایین هم دوتا اتاق بیشتر در نیارید. ینی اتاق ها بیشتر بالا باشن. اگرم متراژ اتاق خوابتون زیاده حتما توش سرویس دربیارید.  

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
ما خونه مون دوبلکسه اما متاسفانه پایین دست شویی نداره، فقـــــــــــــط هر کاری می کنی لطفا دو تا دس ...

ما باز بالا نداره 

😂

اهـل پـنـهـان کـاری نـیـسـتـــم ..! اعـتـراف مـی کـنـــم : .. زمــــانـــی دل یـکـی را ســوزانــده ام !! حــالا .. یـــکـــــی.. یـــــکــــــی .. یـــــــــکــــــی .. دلـــم را مــی ســوزانـنـد !!

خونه قبلي ما هم بود ك بخاطر كمر و پاي مادرم جامون رو عوض كرديم طبقه بالا سه تا خواب بود با يه حموم دستشويي طبقه پايين يه پذيرايي بزرگ بود ك با دو تا پله از هم جدا ميشد كنار در ورودي هم يه دستشويي ديگه بود 

:) 

❤️ميشه لطف كنيد برا حل مشكلم يه صلوات بفرستيد؟ ممنون❤️

ماهم خونمون دوبلکسه هال واشپزخونه ویه سرویس پایین

سه تا اتاق و یه سرویس هم بالا 

البته سرویس ها تو راهرو هستش تو اتاق ها نداره

میشه برای حل مشکل وآروم شدن دلم یه صلوات بفرستین.       ممنون

دوبكس ادمو از پا ميندازه بخدا تميز كردن پله ها مكافات بود برادر زاده هام تا كوچيك بودن همش جلو پله ها پشتي ميزاشتيم:( يه بارم يكيشون از پله سر خورد سرش شكست ... كلا مكافاته... پا درد و تميز كاريشم ك بكنار

❤️ميشه لطف كنيد برا حل مشكلم يه صلوات بفرستيد؟ ممنون❤️
دوبكس ادمو از پا ميندازه بخدا تميز كردن پله ها مكافات بود برادر زاده هام تا كوچيك بودن همش جلو پله ه ...

حتما باید کارگر بگیری خودت از پسش برنمیای اذیتش زیاده

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑