setarehham مدیر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 4038 عنوان بچه هاتون چه کلاسهایی میرن ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 29 پست بچه من هر کلاسی میذارمش علاقه نشون نمیده یا اگر علاقه داشته باشه هم ، پشتکار نداره چکارش کنم ۹ سالشه خدایا کمکم کن... 1403/01/24 | 23:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setarehham مدیر استارتر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 4038 ممکنه مشکل از کلاس نباشع پیش مشاوره ببرش شاید adhdداشته باشه شایدم نمیدونم روانشناس یا روانپزشک ؟ خدایا کمکم کن...
آتنههههههه عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 10698 چرا پسر من هرچی رو میگه دوست دارم ، یکی دوماه میره دیگه علاقه ش ول میشه نمدونم ولی دختره من استعداد فوق العاده ای تو زبان داره از ۲سالگیش اینو نشون داد ولی شنا و کنگفو رو نمدونم میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده
لیوسام عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 13820 شایدم نمیدونم روانشناس یا روانپزشک ؟ روانشناس ببر که مشکلت ریشه ای حل بشه روانپزشک برای مشکل های حاده
شانزدهمین_کاربری عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 15429 قشنگ میشینه کار میکنه تو خونه ؟ نیاز به کارکردن تو خونه نیستدر حدی که خودشون دوست دارن اجبار نیست تو خونه کار کنیم باهاشونچون تو این سن فقط بازی و آموزش هستآموزش مستقیم نیست
آتنههههههه عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 10698 شایدم نمیدونم روانشناس یا روانپزشک ؟ وا ولش کن بچه رو چرا سره هرچی رو بچه عیب میذارین من خودم مثل بچه شما بودم هنوزم ک هنوزه نمدونم ب چی علاقه دارم میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده
setarehham مدیر استارتر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 4038 روانشناس ببر که مشکلت ریشه ای حل بشه روانپزشک برای مشکل های حاده الان مثلاً زبانش خیلی خوبه، کلاس نرفته هنچز، میترسم ببرم کلاس کار نکنه و زده بشه خدایا کمکم کن...
princeess عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 2278 قبلا زبان میرفتالان بسکتبال میره خیلی علاقه داره ولی پاش در رفت گچه تا خوب بشهاردیبهشت درسش تموم بشه میزارمش نقاشی خیلی علاقه دارهمیکاپ هم خیلی دوست داره وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
آتنههههههه عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 10698 نیاز به کارکردن تو خونه نیست در حدی که خودشون دوست دارن اجبار نیست تو خونه کار کنیم باهاشون ... افرین دقیقا میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده
آتنههههههه عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 10698 قبلا زبان میرفت الان بسکتبال میره خیلی علاقه داره ولی پاش در رفت گچه تا خوب بشه اردیبهشت درسش تموم ... تا آخر اردیبهشت میرن؟ میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده
setarehham مدیر استارتر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 4038 وا ولش کن بچه رو چرا سره هرچی رو بچه عیب میذارین من خودم مثل بچه شما بودم هنوزم ک هنوزه نمدونم ب چی ... عیب نذاشتم ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه 😁آخه بچه من میگه علاقه دارم منو ببر فلان کلاس بعد از چند جلسه میگه نمیخوام برم دیگه خدایا کمکم کن...
آتنههههههه عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 10698 عیب نذاشتم ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه 😁 آخه بچه من میگه علاقه دارم منو ببر فلان کلاس بعد از چ ... شاید خیلی بهش گیر میدی تو خونه تکرار تمیرینت زیاده میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده
setarehham مدیر استارتر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 4038 ای بابا😂 چون نی نی یارا به کاربرا احترام نمیزارن تمام نی نی سایتیا تصمیم گرفتم اعتصاب کنن تاپیک نز ... قدیما نی نی یار وجود نداشت خیلی خوب بودالان نه تنها تو کوچه و خیابون آسایش نداریم تو سایت هم نی نی یار نمیذاره راحت باشیم خدایا کمکم کن...
setarehham مدیر استارتر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 4038 شاید خیلی بهش گیر میدی تو خونه تکرار تمیرینت زیاده نه گیر میدم ولی اون تکرار و تمرین نمیکنه 😁 خدایا کمکم کن...
آتنههههههه عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 10698 نه گیر میدم ولی اون تکرار و تمرین نمیکنه 😁 خو دیگه گیر نده میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده
princeess عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 2278 تا آخر اردیبهشت میرن؟ بله😊 وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪