2777
2789
عنوان

بچه هاتون چه کلاسهایی میرن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 29 پست
چرا پسر من هرچی رو میگه دوست دارم ، یکی دوماه می‌ره دیگه علاقه ش ول میشه

نمدونم ولی دختره من استعداد فوق العاده ای تو زبان داره از ۲سالگیش اینو نشون داد ولی شنا و کنگفو رو نمدونم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم  نمی‌دونم  روانشناس یا روانپزشک ؟

وا ولش کن بچه رو چرا سره هرچی رو بچه عیب میذارین من خودم مثل بچه شما بودم هنوزم ک هنوزه نمدونم ب چی علاقه دارم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

روانشناس ببر که مشکلت ریشه ای حل بشه  روانپزشک برای مشکل های حاده

الان مثلاً زبانش خیلی خوبه، کلاس نرفته هنچز، میترسم ببرم کلاس کار نکنه و زده بشه 

خدایا کمکم کن...

قبلا زبان میرفت

الان بسکتبال میره خیلی علاقه داره ولی پاش در رفت گچه تا خوب بشه

اردیبهشت درسش تموم بشه میزارمش نقاشی خیلی علاقه داره

میکاپ هم خیلی دوست داره

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
نیاز به کارکردن تو خونه نیست در حدی که خودشون دوست دارن  اجبار نیست تو خونه کار کنیم باهاشون ...

افرین دقیقا

قبلا زبان میرفت الان بسکتبال میره خیلی علاقه داره ولی پاش در رفت گچه تا خوب بشه اردیبهشت درسش تموم ...

تا آخر اردیبهشت میرن؟

وا ولش کن بچه رو چرا سره هرچی رو بچه عیب میذارین من خودم مثل بچه شما بودم هنوزم ک هنوزه نمدونم ب چی ...

عیب نذاشتم ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه 😁

آخه بچه من میگه علاقه دارم منو ببر فلان کلاس بعد از چند جلسه میگه نمی‌خوام برم دیگه

خدایا کمکم کن...
عیب نذاشتم ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه 😁 آخه بچه من میگه علاقه دارم منو ببر فلان کلاس بعد از چ ...

شاید خیلی بهش گیر میدی تو خونه تکرار تمیرینت زیاده

ای بابا😂 چون نی نی یارا به کاربرا احترام نمیزارن تمام نی نی سایتیا تصمیم گرفتم اعتصاب کنن تاپیک نز ...

قدیما نی نی یار وجود نداشت خیلی خوب بود

الان نه تنها تو کوچه و خیابون آسایش نداریم تو سایت هم نی نی یار نمی‌ذاره راحت باشیم

خدایا کمکم کن...