2777
2789
عنوان

ناراحتم 🥲🥲

134 بازدید | 16 پست

حس تنفر دارم به پدر مادرم .می‌دونم قضاوتم میکنید مشکلی نیست ‌. 

پدرمادرم هیچ موقع از من تعریف نکردن هیچ موقع تشویق نکردن هیچ موقع احساس مثبتی که بهم بدن ندادن . بهم توهین کردن ناراحتم کردن دلم رو شکوندن . پدرمادرم میگند فرزند فلانی فرز کار می‌کنه همه چی بلده چالاک زرنگ خدمت می‌کنه به پدر مادرش با سلیقه هس باسیایت باهنر تو هیچی نیستی بی نظمی هیچ کاری نمیکنی تنبلی خرفتی چاقی فلان جات بزرگ گنده شدی روزه نمیگری نماز نمی‌خونی چه بدونم بلند میخندی دختری نباید بخندی دختری نباید بیرون کار کنی ولی میگن دختر فلانی یک موسسه رو تو دستش میگردونه تو یک خونه رو نمیتونی مدیریت کنی بری بیرون کار کنی تو هیچ گوهی نیستی تورو باید بدن شوهر پارت کنه باید عین سگ براش عوعو کنی تابهت پول بده تو لیاقت نداری 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببین اگه وزنت بالاس تلاش کن کم کم وزنت بیاری پایین روحیت عوض میشه بعد یه مهارت یاد بگیر درس بخونم اگه علاقه داری بعد برو یه کار خوب به حرفاشون توجه نکن اتفاقا تپل ها هم مهربونن هم خوشگل و بامزه

۲۰

رشتت چیه؟

درس میخونی ؟

هنر چیزی نداری ؟

سعی کن بیفتی پی ی حرفه دهن پرکن که خانوادت ببین تو توانایی اینوداری پیشرفت کنی وباحرفاشون نمیتونن کاری کنن توضعیف به بار بیای

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

رشتت چیه؟ درس میخونی ؟ هنر چیزی نداری ؟ سعی کن بیفتی پی ی حرفه دهن پرکن که خانوادت ببین تو توانای ...

انسانی هستم پشت کنکورم هنری ندارم کامپیوتر کمی بلدم ورزشم والیبال و بسکتبال بلدم یعنی زیاد فعالیت کردم در این رشته ها . 

انسانی هستم پشت کنکورم هنری ندارم کامپیوتر کمی بلدم ورزشم والیبال و بسکتبال بلدم یعنی زیاد فعالیت کر ...

پس سعی کن هرجوری شده درستو بخونی تا ب یه جایی برسی دستت توجیب خودت باشه منت کسیو نکشی یا دیگه بهت نگن بی عرضه ای

یا میتونی بری زبان یادبگیری کنکور واسه دبیری زبان بدی

ک حداقل یک یا دوسال طول میکشه

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین