2777
2789

دوستان الان که خانم تهرانی نیستن.مث اینکه فردا صبح هستن.بیاید همین الان یه ساعت مشخص کنیم که فردا صبح همه داخل یه تاپیک حاضر شیم خانم تهرانی رو تگ کنیم.اینجوری فایده ای نداره هرکدوم پراکنده شیم.

فردا ساعت ۱۰و نیم صبح چطوره؟

هرکسی میشناسید داخل سایت تگ کنید تا برنامه بریزیم برای فردا

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

نیستم نمیتونمممممممممممم

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده من نمیدونم 

اسی این پیامو با اجازت محض اطلاع دوستان گذاشتم💚

توجه توجه🚫

ما با عضو شدنمون توی نی نی سایت و کامنت گذاشتنمون و حتی با ایجاد کردن تاپیک باعث میشیم خانم مونا تهرانی کسب درامد بالایی داشته باشن✅️

اما متاسفانه به حقوق ما کاربرا اصلا احترام نمیزارن❌️

۱- شرایط حذف تاپیک تغییر کرده❌️

۲-شرایط تعلیق ها تغییر کرده❌️

۳-حذف تاپیک به عهده خودمون نیست❌️

اصلا اینا به یک کنار که یه چیز مفید وارد نکردن که هیچ این سایتو بدتر کردن

لطفا لطفا لطفا لطفا به عنوان یه کاربر که به شما احترام نمیزارن تاپیک نزنید،پست نزارید .

این متن رو کپی کنید و توی تاپیکا بزارید تا همه متوجه بشن

اینجا پادگان نیس،ی کوچولو تحمل کنین تاپیک نزنین مگر ضروری،ک تبلیغاتشون خاک بخوره بفهمن اینجا باوجود ما سایته و باید ب حقوق ما احترام بذارن

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

😂الان توجه میکنه 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ابرو ابرو ابرومون بردید توپ تانگ فشفشه دسترسی باید باز بشه ابرو ابرو ابرومون بردید توپ تانگ فشفشه دسترسی باید باز بشه ابرو ابرو ابرومون بردید توپ تانگ فشفشه دسترسی باید باز بشه ابرو ابرو ابرومون بردید توپ تانگ فشفشه دسترسی باید باز بشه ابرو ابرو ابرومون بردید توپ تانگ فشفشه دسترسی باید باز بشه ابرو ابرو ابرومون بردید توپ تانگ فشفشه دسترسی باید باز بشه ابرو ابرو ابرومون بردید توپ تانگ فشفشه دسترسی باید باز بشه ابرو ابرو ابرومون بردید توپ تانگ فشفشه دسترسی باید باز بشه ابرو ابرو ابرومون بردید توپ تانگ فشفشه دسترسی باید باز بشه ابرو ابرو ابرومون بردید توپ تانگ فشفشه دسترسی باید باز بشه ابرو ابرو ابرومون بردید توپ تانگ فشفشه دسترسی باید باز بشه ابرو ابرو ابرومون بردید توپ تانگ فشفشه دسترسی باید باز بشه

یگانه خانم.  اسم کاربریم نزن عزیزمه  م رو نذاشته آخه هی می‌نوشتم یگانه میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد

چی شده من نمیدونم 

تاپیک قبلیم نه قبل تریش رو بخون(دلیل اعتراض کاربرا)

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

سنگو زدم به شیشه شیشه صدا ندارد قسم به حذف تایپک مونا وفا ندارد

یگانه خانم.  اسم کاربریم نزن عزیزمه  م رو نذاشته آخه هی می‌نوشتم یگانه میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد