2777
2789
عنوان

دخترا ی سوال

52 بازدید | 6 پست

پسری که وقتی باهاش آشنا میشی 

تورو با هیچکدوم از اشناهای نزدیکش آشنا نمیکنه یا برنامه نمیچینه برا آشنایی دورهمی یا هرچی 

برعکس مثلا برادرزاده ی همون آقا ک پسر هم هست ولی دوست دخترش رو با دایش آشنا کرده بیرون میرن مثلا قرار میزارن فردا ۵ صبح برن ورزش بدون 

دلیلش چیه؟؟

هنوز مطمئن نشده  خب حقم داره چرا وقتی تازه با کسی آشنا شده ب کل فامیل بگه  اگه گذشت از ر ...

۳ساله

آب نمک ینی اصلی کسی دیگه س؟ 

دلم گرفت واقعا 

یسری من زنگ زدم ب برادرزاده ش نگرانش بودم شمارش از پیج کاری برداشته بودم بعدش بمن گفت بازم بهش پیام میدی ؟منظورش برادرزاده ش بود 

الان این برادر زاده ش با دوست دخترش و پارتنر من ایقد اوکین ک پارتنرم می‌ره دنبال دختره می‌بره میاره 

اونوقت هنوز بعد از سه سال یکبار نشده منو با برادرزاده ش سعی کنه آشنا کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ساله آب نمک ینی اصلی کسی دیگه س؟  دلم گرفت واقعا  یسری من زنگ زدم ب برادرزاده ش نگرانش ...

اوه سه سال شده من فکر کردم تازه آشنا شدید 

خب خیلی بده اینجوری که 

ازش هدفشو بپرس از رابطه بگو میترسی از اینکه منو نشون بدی یا چی

من منظورم از آب نمک این نبود که کسه دیگه ای هم هست 

شاید نشون نمیده تا کیس بهتری پیدا کنه شاید خانوادش سختگیرن خیلی شاید ها وجود داره 

از خودش بپرس

“کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖

اوه سه سال شده من فکر کردم تازه آشنا شدید  خب خیلی بده اینجوری که  ازش هدفشو بپرس از راب ...

آها 

ممکنه این باشه ک من آدم استرسی باشم ؟ یا مهارت ارتباطم خوب نباشه.

و برا این ک من استرسی نشم یا مثلا خودش خجالت نکشه 

خوشش نیاد منو با کسی آشنا کنه؟

آها  ممکنه این باشه ک من آدم استرسی باشم ؟ یا مهارت ارتباطم خوب نباشه. و برا این ک من استرسی ...

از خودش بپرسی خیلی بهتره فکر نمیکنم اینا دلایل درستی باشه که سه سال آشنا نکنی دوس دخترتو 

مگر اینکه رابطتون سرگرمی باشه براش

“کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖

از خودش بپرسی خیلی بهتره فکر نمیکنم اینا دلایل درستی باشه که سه سال آشنا نکنی دوس دخترتو  مگر ...

اره احتمالا چقدر دلم گرفت من امروز برگشته میگه برادر زاده م با دوست دخترش و خواهر دوست دخترش فردا صبح می‌خوان برن ورزش بمنم گفتن برم 

قراره فردا بریم 

بعد پرسیدم ۴ نفری میگه حالا شاید من نرفتم 

پرسیدم چرا گفت شاید گفتم آها