2777
2789
عنوان

سن بارداری

298 بازدید | 11 پست

میخوام تو 28سالگی اگه خدا بخواد باردار بشم چون الان اصلا شرایطشو ندارم ولی میترسم خیلی دیر باشه دوست دارم نظر شما رو هم بدونم.مرسی

تعداد رای : 24
نظرسنجی
خوب هست
13
54%
خوب نیست
11
45%
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

سن ملاک نیست فقط 

اگر از لحاظ تربیتی مادی محبت حمایت میتونی بزرگش کنی بیار 

چه ۲۰ سال چه ۲۸ سال۳چه ۳۰ سال

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون برای بچه دوم و سوم دیر نمیشه؟از این لحاظ میپرسم

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

الان چند سالته؟؟؟؟؟؟اول ی چکاب برو ببین خدای نکرده مشکلی نداری چون بعضیا قدرت باروریشون کمه پیشگیری هم میکنن حالا یا طبیعی یا با دارو بعد دیگه نمیشه یا اینکه سالها باید تو کار دکتر ودوا درمون باشن 

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖

من بهترين مثال هستم

توي ٣٩-٣٨ سالگي بچه دار شدم

تا قبلش هم مطلقا آمادگي نداشتم

سن مهمه، اما نه به اندازه شرايط! اگه توي ٢٥ سالگي مادر بشي و هميشه خودت رو سرزنش كني كه آماده نبودي و به بچه هم خوب رسيدگي نكني و در ضمن اين حس مقصر بودن رو به تدريج بهش منتقل كني

خب جمله ام اونقدر دراز شد كه نميدونم چطوري ببندمش!

خلاصه با آمادگي توي سن بالا بهتره از  بدون آمادگي توي سن پايين

الان 24سالمه مرتب چکاب میشم خداروشکر مشکلی ندارم

پس از نظر شمام تو سن بالا مشکلی نیست نه؟