2777
2789
عنوان

Be free ninisite✊😅

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 18 پست
ممنون

🌹🌹🌹🌹🌹

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!

ولی مطمئنم جواب میگیریم

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یباردیگه 

اسکرین الکی ازمن بکسی بدی قید کاربریمومیزنم، تمام اسکرین شات هاتومیذارم ذات واقعی تو بشناسن، تعلیقشم به بقیه میگم بذارن! 

یکیم گف بدونی (هیچ وقت حلالت نمیکنه با احساس و روانش بازی کردی قول های نامردی دادی) 😏

جمع کن از این سایت برو خجالت بکش تو هرتاپیکی مشغول مخ زنی 😏

یباردیگه  اسکرین الکی ازمن بکسی بدی قید کاربریمومیزنم، تمام اسکرین شات هاتومیذارم ذات واقعی تو ...

خجالت بکش معلوم الحال، دیگه هیییچ جا مزاحم من نشو

هیچ جا😡