2777
2789

من میخوام درخواست طلاق بدم.یه دختر شش ساله هم دارم که شدیدا وابسته اس بهم.حکم مهریه مم دوسال پیش گرفتم و امادس.

میخوام بدونم اگه درخواست از طرف من باشه مهریه رو میتونم بگیرم یا نه

تلاش کن،طلاش کن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضا میگه حاضرم توافقی جداشم بعضا هم میگه طلاقت نمیدم و شکنجه ت میکنم

خدا خودت جوابشو بده۰ از یه وکیل مشاوره بگیر

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

همسر من وکیله، دیدم که وقتی خانومی پول حق الوکاله رو نداره میگه شما پرونده های منو انجام بده بعد از پرونده مهریم پول حق الوکالتون رو بردار.

اینطوری خیالت راحته که کارت رو یه وکیل پیگیری میکنه

به جز از علی نباشد به جهان گره‌گشایی / طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی

بچه چه دختر چه پسر تا ٧ سال با مادره 

چه جوري راهنمايي اشتباه ميكنيد اونم در اين موارد؟ 

مهريه تونم در هر صورت بايد بده چه درخواست طلاق از طرف شما باشه چه نباشه

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
بچه چه دختر چه پسر تا ٧ سال با مادره  چه جوري راهنمايي اشتباه ميكنيد اونم در اين موارد؟  ...

عزیزم من رشته ام حقوق بوده اگر مادر استطاعت کافی  داشته باشه.. ایشون میگن شغل ندارم.. پس خواهشا دقت کنید! 

در بیشتر موارد اگر طلاق از سمت زن باشه مهریه تعلق نمیگیره مگر اینک درخواست مهریه بدن ن طلاق

عزیزم من رشته ام حقوق بوده اگر مادر استطاعت کافی  داشته باشه.. ایشون میگن شغل ندارم.. پس خواهشا ...

من حکم مهریه م امادس میتونم همین الان ببرم اجرای احکام.دوسال پیش گرفتم.

الان سوالم اینه برم دادخواست بدم اول یا بذم اجرای احکام

تلاش کن،طلاش کن!