2777
2789
عنوان

وفای به نذر

221 بازدید | 35 پست

سلام. خانم ها اگه. کسی. نذر کرده باشه خدا بهش. پسری بده بعد. گوشش سوراخ کنه حلقه بندازه آیا. بعد. تولد. پسر. واجبه تو نوزادی. انجام. بده. یا نه. بزرگ. بشه. اصولاً. نظرتون. بگید. چه. موقع. انجام. بدیم مننونم‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه علت نذرتون رو‌ بدونم؟ ک پسر بشه حلقه بندازید گوشش؟ یعنی نماد چیه؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خب این چ نذری هست  چرا باید تو گوش بچه حلقه بندازی اونم پسر 😐  چرا فلسفش چیه

نمی‌دونم.  نذره دیگه. اعتقاده عریرم. من گفتم. فقط. نظرتون. بدیدایا. نوزادی. انجام. بدم. یا بزرگ. سالی. همین. نه. این. که. اعتراض. به. عقیده. و باور.  خواهر. گلم. احترام. به. عقاید. و باورها. ی. هرکس. واجبه 

برای هروقت ک نذر کردی همون موقع باید ادا کنی،قبل نذر کردن فک کنید خب یعنی چی این نذر

من سن. نگفتم تو. ندارم فقط گفتم. پسر دار. بشم. این. کار. میکنم حالا موندم نوزادی. بهتره. یا بزرگ. سالی 

میشه علت نذرتون رو‌ بدونم؟ ک پسر بشه حلقه بندازید گوشش؟ یعنی نماد چیه؟

یک نوع اعتقاده اصلا نماد. نیست. همین طور  که مادربزرگ هامون قبلا انجام دادن یه نوع نذره و شاید برای. شما.که. نشنیدین تعجب آور. باشه. ولی خواهر. گلم هرجا. رسم و رسوماتی داره  میشه. به خاطر. رسم. های. اقوام مختلف اون ها. رو انتقاد. کرد. آیا. حالا. به. خوب. یا بد. اون. کار ندارم. شاید. از نظر. خیلی. ها. بد. باشه. ولی. من خودم. به. شخصه احترام. خاصی. دارم. برای. هر قوم. و نژاد. و رسم هایشون 

نمی‌دونم.  نذره دیگه. اعتقاده عریرم. من گفتم. فقط. نظرتون. بدیدایا. نوزادی. انجام. بدم. یا بزرگ ...

من فقط فلسفه کار و پرسیدم 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
خب این چ نذری هست  چرا باید تو گوش بچه حلقه بندازی اونم پسر 😐  چرا فلسفش چیه

مثلا غلام و خادم اون امام میشه 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

چالش عکس کودک😍

شماره80

https://rubika.ir/joinc/CEFAAHHH0YHXCOEMLODGYQMJUZKCVNRF

بیشترین لایک350به بالا😍

نفر اول300تومن

نفر دوم 200تومن

و نفر سوم 100تومن 

مهلت چالش تا 30ام⚘️🌹

عکس فرزندتو به این آیدی بفرس

@toran_gz

خواهران گلم‌ خواهش. میگنم‌ازتون  فقط اگه دوست دارید. دراین. مورد. سوال. من. نظر بدید آن چه. خواستم از شما. خواهران. گلم. ولی. قرار نباشه. که. هی. اهانت و زیر. بار. انتقاد. قرار بدید. عقیده مون رو ویا. بازخواست کنید. چرا. این. نذر کردید  خوب. اگه. واقعا. اعتراضی. دارید. نسبت. به. این. قضیه.  شرکت. نکنید. تو. تاپیک من. و نظری. ندید یا حتی. اگه. انتقاد. هم دارید. لااقل. بیایید خصوصی. من. هرچه. میگید. اون. جا. بگید من. قول. میدم. با صبر. و حوصله. جوابتون. بدم. و ازهیچ. کس. هم دلخور. ناراحت. نمیشم‌ حتی. بدترین. حرف ها بهم‌ بگید. ولی. تو این تاپیک. خواهشاً. انتقاد. نکنید. و عقیده. و باورمون. زیر. سوال. نبرید. ممنونم. از همه. خواهران. گلم‌‌ تشکر. خدا خیرتون. بده