2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید خیلی واجبه

106 بازدید | 20 پست

یه جایی بودیم دوسه نفر همش بچه هامو ناز میکردن بوس میکردن تعریف میکردن تعریف نباشه بچه هام نازن 

بعد یکی از فامیلای شوهرم که دوتا بچه همسن بچه های من داره برگشت گفت شوهرم گفته بچه های فلانی یعنی من یزره قشنگی ندارن که با خنده شوخی مثلا خیلی نارحت شدم تازه برگشتم خونه میخوام بهش یه پیام بدم که دلخور شدم از حرفش چی بگم که بی ادبی نباشه ولی حسابی بسوزه خیلی نارحت شدم 

به هیچ کس تو دنیا تکیه نکن ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصن ارزش نداره حتی یادت بمونه چ برسه ب پیام دادن

بیکاری

انجه عیان است چ حاجت ب بیان است

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

جواب ابلهان خاموشی ست ولش کن داشته حسودی می کرده 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

چه کاریه، دنبال دردسری ؟؟قرار نیست همه از بچه هات تعریف کنن. مثلا اگه تعریف میکرد اتفاق خاصی میفتاد. سعی کن واسه خودت زندگی کنی حرف مردم واست مهم نباشه. ضمنا نقطه ضعف نده دست کسی  که بعدا دچار مشکل میشین . 

چه کاریه، دنبال دردسری ؟؟قرار نیست همه از بچه هات تعریف کنن. مثلا اگه تعریف میکرد اتفاق خاصی میفتاد. ...

من که نخواستم تعریف بشنوم یا ازش نظری نخواستم که گوه زیادی خود اعصابم بهم ریخت شوهرم اشاره داد که هیچی نگو ولش کن ولی دارم میسوزم که یکی مثل این حرف بزنه 

به هیچ کس تو دنیا تکیه نکن ...
چه کاریه، دنبال دردسری ؟؟قرار نیست همه از بچه هات تعریف کنن. مثلا اگه تعریف میکرد اتفاق خاصی میفتاد. ...

مثلا دیروز یه ادم روانی خل به دردنخور به بچه من گفت مثل انابلی ودیووه ای ایا حقش نبود برینم دهنش ؟