2777
2789
عنوان

فالل قهوه

95 بازدید | 15 پست

بچه ها یکی قبلا سال پیش تقریبن ۸ ماه پیش یک فالی گرفت 

گفت هم ازدواج میبینه هم کیس هم برمیگرده بیشتراز حرفاش درست درامد جز این دوتا

بعد من خامی کردم به چند تا پیام دادم فالل گرفتن میخواستم بدونم فالل های که قبل یکی گفته اتفاق میوفته یا ن ؟

یه خانم تو اینستا فا+ل میگیره من دو بار گرفتم ۹۰ درصد حرفاش درست بود انرژی خوانیه البته فا+ل دومم فع ...

ن نیگا من پیش یکی گرفتم قبلا درست درامد خامی کردم رفتم باز پشت سرم هم  گرفتم یعنی امکان داره اون فالی که ۷ماه پیش گفته اتفاق نیوفته ؟ یا اتفاق میوفتع چون اینده گفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه خانم تو اینستا فا+ل میگیره من دو بار گرفتم ۹۰ درصد حرفاش درست بود انرژی خوانیه البته فا+ل دومم فع ...

سوال من اینه

زنه  شهریور پارسال یک چیزایی گفت خب  بعد نصف حرفاش درست درامده 

بعد من خامی کردم زیاد فالل گرفتم میخواستم ببینم فالل های قدیمی اتفاق نمیوفته یا میوفته برام سوال میشع بگی گلم تورو خدا

میخوام ببینم فالل های قدیمی اتفاق میوفتع یا ن میشه بگی عشقم

سوال من اینه  زنه  شهریور پارسال یک چیزایی گفت خب  بعد نصف حرفاش درست درامده  ...

میگم بستگی داره آخه بعضی چیزا ممکنه تغییر کنه ولی اگه چیزای خوبی توی اولی گفتم خوشبین باش اتفاق میفته اسم اون طرفم با شمارش به منم بده تو خصوصی اگه راضی بود🙏🏻

ف قهوه که گرفت اسم مادرتم پرسید؟

اره گلم  سوال من اینه

زنه شهریور پارسال یک چیزایی گفت خب بعد نصف حرفاش درست درامده 

بعد من خامی کردم زیاد فالل گرفتم میخواستم ببینم فالل های قدیمی اتفاق نمیوفته یا میوفته برام سوال میشع بگی گلم تورو خدا

از چند نفر گرفتم 

حرف اون زنه که قبلا گرفته و این دوتا زنه درست درامده ولی به نظرت این دوتاهم اتفاق میوقته یا ن

گفت برج ۸ خبری به گوشت میرسه از کیس و سال بعد یعنی امسال ازدواج داری 

میخوام ببینم فالل های قدیمی اتفاق میوفتع یا ن میشه بگی عشقم

میگم بستگی داره آخه بعضی چیزا ممکنه تغییر کنه ولی اگه چیزای خوبی توی اولی گفتم خوشبین باش اتفاق میفت ...

خب نگا خودش شهریور ماه گفت نشست ازدواجی میبینم و کیس برگشت داره تا ۸ وعده خبرش میاد 

بعد زیاد فاللل گرفتم از چند نفر 

به نظرت اتفاق میوفته یا باید فراموش کنم

خب نگا خودش شهریور ماه گفت نشست ازدواجی میبینم و کیس برگشت داره تا ۸ وعده خبرش میاد  بعد زیاد ...

والا شنیدم باید یه دونه بگیری حداقل 8 ماه فاصله بدی یا وایستی حرفاش تیک بخوره 

والا شنیدم باید یه دونه بگیری حداقل 8 ماه فاصله بدی یا وایستی حرفاش تیک بخوره 

میدونم برای همین میترسم چون گفت تا ۵ وعده همچنین حس ناامیدی داری بعدش عادی میشا همین جوری شد گفت یک اتفاقی میوفته که بین تو کیس صحبت هارو میبینم اتفاق افتاد ولی بعدش خراب کردم زیاد گرفتم میترسم اتفاق نیوفته