2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

285 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها تو. رو خدا جوابمو بدید ، من روز دهمی کع قرص اورژانسی خورده بود یکم لک صورتی مثل خون تازه ولی خیلی کم دیدم، دیگه از امروز جز ترشح. موقعی که خودمو خشک میکنم خیلی کم میاد رو دستمال

البته بگم اصلا مایع منی داخل ریخته نشد چون همسرم گفت حس کردم چند قطره داخل ریخته خوردم ، پریودهامم منظمه ۲۸ روزه ، روز دوم دوره تخمک گذاریم بود 

به نظرتون پریود شدممم ؟؟ موعد خودم آخر هفته دیگه ست

🌸♥️

پریود زودتر اتفاق میافته اگه نه دور از جون لک لانه‌گزینی

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا قرص اورژانسی بدن و بهم میریزه منم خوردم و تو ماه دوبار پریود شدم 

دیروز یعنی لک دیدم خیلی کم دیگه هم چیزی نیومد خیلی علائم پریودی دارم دلی زیر دلم درد میکنه ورم داره شکمم 

اخلاقم بد شده 

نمیدونم چه غلطی کنم خیلی کلافه ام 

🌸♥️

ن خدا نکنهههه ، زیر دلمم خیلی بزرگ شده درد خفیف هم دارم،  خیلی کلافه ام ، قرص تنسی ۱.۵ خوردم&nb ...

لک لانه گزینی برای من چند بار بود و تمام اما احتمال زیاد شما داری پریود میشی که اینطور ادامه داره

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
لک لانه گزینی برای من چند بار بود و تمام اما احتمال زیاد شما داری پریود میشی که اینطور ادامه داره

نه من فقط دیروز لک دیدم ، اندازه ی ماش هم لخته خون کوچولو رو شرتم بود 

🌸♥️

من یه دونه ای خورده بودم که بهم ریختم. الان این ماه هم ازون دوتایی ها خوردم هنوز اتفاقی نیوفتاده تو ...

چون تو دوره تخمک گذاریم خوردم نگرانم ، روز ۱۱ دوره ام بود 

🌸♥️

منم موعدم دوم اردیبهشته سی روزه م

۱۶ فروردین رابطه داشتم هجدهم قرص دوتایی خوردم

شش روز ازش گذشته هیچ خونریزی و علائمی ندارم

خیلی میترسم باردار باشم

دوتا بچه دارم یکیش زیر دوساله

دعا کنین زودتر پریود شم

باردار باشم باید حتما سقط کنم نه روحی نه روانی نه جسمی نه مالی اصلا شرایط نگهداری ندارم.

از سقط و درداشم میترسم تجربه ندارم