حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
البته دکتر اورولوژی موقعی میرن که قبلش دکتر قلب رفته باشن و از لحاظ قلبی چک شده باشن در مرحله بعد اگه بازم فشارشون بالا میره دکترا ارجاع میدن پیش اورولوژی
دکتر قلب اگه نیاز باشه خودش سونو رگ های کلیه رو مینویسه
حالا اگه بار اوله اینجور میشه و قرص فشار نمیخورده هر دکتر قلبی بره یسری دارو میده اگه خوب نشد ببرش محجوب وگرنه خیلی دیر وقت مده و 3 ساعت تو مطبش الاف میشید
باید برن اورژانس؛ استرس رو کم کنید؛ توی خانه کپسول آدالات یا نیترو گلیسیرین زیر زبانی یا قرص فروزوماید یا تریامترون اچ یا اتنولول ندارین؟
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
نه نداریم مدتیه فشارش میره بالا خودش خیلی بی خیاله بس برای دکترقلب براش وقت می گیرم
استرس و فشار عصبی رو باید کم کنن؛ نمک و قند و چربی و گوشت قرمز مصرف نکنن؛ پیاده روی و تحرک بدنی منظم داشته باشن و دارو هاشون رو به موقع مصرف کنن؛
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
من فشارم بالا بود با یک سری قرص بعد شش ماه به حالت عادی برگشته و مدام چک میکنم فشارم بالا نره مادرتو دکتر ببر د ضمن نمک غذا کم بشه استرس هم باید کم کنه اب باید بیشتر بخوره همون روزی ۸ لیوان