2777
2789

مامانم 45 سالشه فشارش بالاست امروز سردرد داشت فشارش 15 بود 

اگه ناراحت بشه سریع میره 17 یا 18 

خیلی نگرانشم 

چه متخصصی باید بره 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

عزيزم من اطلاعي ندارم 

انشاءالله مادرتون زود خوب بشن 

فقط اومدم بگم عكس كاربريمون يكي هست😊😊خوشبختم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

دکتر قلب 

مامان من فشار داشت چند تا دکتر رفت نتونستند ردیفش کنند آخر بردمش پیش دکتر محجوب داروهاشو یجوری تنظیم کرد اوکی شد 

دکتر محجوب کلینیک ماد تو سعادت آباد 

البته میلادم هست 

تو مطبشم خودش اکو داره 

شکرت خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر قلب اگه نیاز باشه خودش سونو رگ های کلیه رو مینویسه 

حالا اگه بار اوله اینجور میشه و قرص فشار نمیخورده هر دکتر قلبی بره یسری دارو میده اگه خوب نشد ببرش محجوب وگرنه خیلی دیر وقت مده و 3 ساعت تو مطبش الاف میشید

شکرت خدا

باید برن اورژانس؛ استرس رو کم کنید؛ توی خانه کپسول آدالات یا نیترو گلیسیرین زیر زبانی یا قرص فروزوماید یا تریامترون اچ یا اتنولول ندارین؟

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
باید برن اورژانس؛ استرس رو کم کنید؛ توی خانه کپسول آدالات یا نیترو گلیسیرین زیر زبانی یا قرص فروزوما ...

نه نداریم مدتیه فشارش میره بالا خودش خیلی بی خیاله 

بس برای دکترقلب براش وقت می گیرم 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 
نه نداریم مدتیه فشارش میره بالا خودش خیلی بی خیاله  بس برای دکترقلب براش وقت می گیرم

استرس و فشار عصبی رو باید کم کنن؛ نمک و قند و چربی و گوشت قرمز مصرف نکنن؛ پیاده روی و تحرک بدنی منظم داشته باشن و دارو هاشون رو به موقع مصرف کنن؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

من فشارم بالا بود با یک سری قرص بعد شش ماه به حالت عادی برگشته و مدام چک میکنم فشارم بالا نره مادرتو دکتر ببر د ضمن نمک غذا کم بشه استرس هم باید کم کنه اب باید بیشتر بخوره همون روزی ۸ لیوان