2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعنوان یه پسر منظورتون رو از « رابطه» متوجه نشدم

اما اینو بگم که اگر منظورتون اون رابطست!!!؛ بله، حتما میخاد

همه پسرا دنبال رابطه ان و فامیل و غریبه واسشون فرق نمیکنه

اما اگر منظورتون اینه ک میخاد با هم دوست بشید، خوب بازم همینه و از دوستی، میخاد به « رابطه» برسه

معتقدم آقایون جنس "مخالف" خانم ها نیستن، بلکه تنها جنسیتی "متفاوت" با اونها دارن و این تفاوت، نه تنها مانع اظهار نظر نیست، بلکه میتونه برای هر دو طرف، دربردارنده موارد آموزنده و مفیدی باشه
اخه چندمین باره که این کارو میکنه! 

خب میخواد ببینه شما پایه ای یا ن... بعدشم پسرایی ک این مدلی رفتار میکنن احساستو ب بازی میگیرن واسه همین نیشش وا میشه

ما اولین سالهای زندگیِ یک کودک رو صرف این میکنیم تا بهش یاد بدیم صحبت کنه و راه بره ... و باقی زندگیش رو صرف اینکه خفه شه و بشینه   
الان میگین من چیکار کنم؟ راه کاری دارین؟ 

بهش اجازه نده حتی ب شوخی اینکارو کنه دفه دیگه بگو برو کنار بهش اخم کن قاطع برخورد کن داره ب شوخی اینکارو.میکنه ک ببینه عکس العملت چیه خوشت میاد یا نه

منظورم رابطه جن. سی بود

بله میخاد

خوبشم میخاد

الانم داره باهاتون بازی میکنه تا ببینه شمام پایه اید یا نه

معتقدم آقایون جنس "مخالف" خانم ها نیستن، بلکه تنها جنسیتی "متفاوت" با اونها دارن و این تفاوت، نه تنها مانع اظهار نظر نیست، بلکه میتونه برای هر دو طرف، دربردارنده موارد آموزنده و مفیدی باشه

معتقدم با فامیل، وارد این روابط نشید

چون تا همیشه همو میبینید و بعدها که دوتاتون متاهل شدید، وقتی با هم رودر رو بشید، خجالت میکشبد

دوم اینکه ممکنه پسره به بقیه پسرای فامیل بگه و ...

الان میگین من چیکار کنم؟ راه کاری دارین؟ 

امیدوارم ک نظر خودتون هم رو رابطه منفی باشه

با جدیت برخورد کنید و بگید سمت من نیا

بله منفی هست اخه زیر ۱۸ایم هنوز خیلی بچه ایم

امان از این بچه های پر روی فامیل

به مامانتون بگید فلانی اذیتم میگنه

اگر مادرتون هوشیار باشن، ترتیب موضوع رو میدن

اگر نه ، به داداش

اگر ندارید، به پدرتون

کلا سکوت نکنید ک اون رو جری تر میکنه و یه جا بزور میبوسدتون و اونجاست که کار خراب میشه

فکر کنم با نظر من مخالف بودید 😁