2777
2789
عنوان

درآمد ماهانه

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 32 پست
خودمم میگم عذدی هست ولی مامانم همش میگه باید پس انداز میکردید اصلا ما از خیلی چیزها هم میزنیم و نمیگ ...

اگه بخوابد از خورد و خوراک بزنید، دور از جونتون بعدا باید چندین برابر خرج سلامتی کنید. برای پس انداز باید به فکر درآمد بیشتر باشید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بلد نیستیم اصلا من و شوهرم

همیشه ۳۰درصد پول رو بزار تو حسابی ک کارت ندازه و فک کن اصلا نداریش بعد جمع کن سکه بخر

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

منم میگم کم هست بقیه میگن زیاده

اینا رو ول کن الان یکی میاد اینجا میگه ماهی ۲ تومن درآمد داریم ۱و نیمش پس انداز😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

حالا یک و نیم نه ولی یه خانمی هست ده تومن دارن ماهانه همیشه پس انداز داره

نمیدونم شاید هم بشه ولی سطح زندگیا فرق داره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اگر فقط خورد و خوراک و لباس باشه زیاده ولی اگر شامل هزینه های آموزش و درمان و ....هم شده باشه نرماله ...

ترمی ۵۰۰ برا کلاس زبان دخترم هست همه هزینه ها باهم شده بیست

یعنی ماهی ۱۵ پس انداز کردین افرین به شما

کل پارسال نتونستم

ولی این ۳ ماه اره

چون خونمون دست مستاجر پول اون یکمم خودم میذارم روش یک تیکه طلا میخرم

که بتونیم ماشینمون بفروشیم روش بذاریم ماشین جدید بخریم

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪