2777
2789
عنوان

درآمد ماهانه

448 بازدید | 32 پست

خانمها ما تقریبا برا خانواده ۴ نفره سال ۱۴۰۲ ماهی ۲۰ تومن خرج کردیم بدون ریالی پس انداز به نظرتون خیلی ولخرجیم یا معمولی هستیم لطفا باشرایط این زمونه بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینک پس انداز ندارید خیلی بده 

بفکر آینده بچه ها باشید بااین تورم 

استادم میگف هرکی تو بی پولی نتونه پس انداز کنه ،دوران پولداری ام نمیتونه و دلش نمیاد

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

کم خرج‌ هم هستید برای ۴ نفر خدایی کمم هست

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

هیچی

کمه اتفاقت

اصلا هم میشه گفت ولخرجی نیست توی این دوره حتی ۱ میلیارد هم کمه و آدم کاری باهاش نمیتونه بکنه تهش ۲ تا پراید بخره 

در یک کلام اگه قرار نبود به دستش بیاری خدا هیچوقت فکرش رو توی دلت نمینداخت👌🏻🌟🌈

بچه ها رو بیمه عمر کن حداقل

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

ولخرج نیستی فقط مدیریت مالی درست ندارید

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

ماهم ۴ نفریم ماهی ۳۰ تومن داریم

من بهمن و اسفند و فروردین تونستم تا ۱۵ تومن پس انداز کنم

البته اجاره و اینا نداریم

۵ تا سفر یک روز هم رفتم

پس باید بتونیم😊

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪

اصلا ولخرج نیستین 

خیلی خوبین

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸