2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستای من پیام داد عشقشو ابراز کرد پسره رید روش گفت تو مثه خواهرزادمی و حسی بهت ندارم الان دختره بیچاره ۳ساله افسردس و تو گوشیشم هنوز پر عکسای پسرس حاضره جونشو بده فقط واسه یه لحظه صداشو بشنوه یا اونو ببینه😑🤦🏻‍♀️

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران

یکی از دوستای من پیام داد عشقشو ابراز کرد پسره رید روش گفت تو مثه خواهرزادمی و حسی بهت ندارم الان دخ ...

نه این پسر ابراز علاقه کرد حتی دستمم گرفت و خواست بغلم کنه ولی نزاشتم الان احساس میکنم اشتباه کردم اخه واقعا پسر خوبی بود

نه این پسر ابراز علاقه کرد حتی دستمم گرفت و خواست بغلم کنه ولی نزاشتم الان احساس میکنم اشتباه کردم ا ...

اگه اینطوریه پس ابراز علاقت‌ حلاله😅

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران

نه اون روم کراش بود ولی خب چجوری تو ناشناس پیام بدم؟ 

منم فک میکردم اون روم کراش بود ولی فمیدم هیزه و خودش رل داره هنوزم بم نگاه میکنه و من دیگه بش حسی ندارم من تو اینستا با فیک بش دایرکت دادم

نه این پسر ابراز علاقه کرد حتی دستمم گرفت و خواست بغلم کنه ولی نزاشتم الان احساس میکنم اشتباه کردم ا ...

بنظرم خوب کاری کردی چ پسره پررویی ک رابطه ارتباط فیزیکی گرفته

در کل بگم این چیزا نشونه عشق نیس پسرا بیشتر بخاطر نیازاشون از اینکارا میکنن ن دوس داشتن این پسری ک بت گفتم دایرکت دادم بش هرردز سرکار زل میزد بم یه بار برام دس تکون داد ولی رل داشته و اینکارا رو میکرده پس هیزه این پسره هم گ راحت دستتو گرفته بغلت کرده مطمن باش بار اولش نیس اینکارا وای چقد پرروعه البته شاید تام شل کردی ک اینطوری بات پسرخاله شده