2777
2789

وقتی برای مایحتاج اولیه زندگی، کلی پول یهویی خرج میشه و درآمد و حقوق به همون نسبت زیاد نشده، حس افسردگی و بی انگیزگی میاد سراغ آدم.

چه برسه به امید داشتن برای خونه بزرگتر و ماشین بهتر و بچه دار شدن و.....

کلی زحمت و مشقت برای درس و کار تحمل کردیم. آخرشم تو ۳۵ سالگی این شد اوضامون.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق شوهر منم بیست تومن بچم داره میاد تو راهه و واقعا جوابگو نیست حالا اگه خدا بخواد انشالله میخوایم کارمون را بندازیم فقط خدا کمک کنه کارای اولیه اش ردیف بشه درآمدمون خیلی بهتر میشه خدا به همه کمک کنه انشالله

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

ما دیگه گرونی حس نمیکنیم،بی حس شدیم،

گرونی مارو گرفته تو بغلش

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه وقتایی انقد که افسرده میشم، حال انجام کارای خونه رم ندارم. فقط یه غذا درست میکنم اونم میشینم یه عالمه میخورم. مثلا کلی ماکارونی میخورم. انگار فقط لذت لحظه ای غذا خوردن برام مونده. کلی چاق شدم

بابا قدیم کارمند معمولی که تازه فقط مرد خونه کار میکرد هم میتونست خونه بخره ، ماشین بخره، چند تا بچه رو بزرگ کنه‌

الان زن و مرد دو نفری کارمندن، با تحصیلات دکترا، بچه هم ندارن بازم حقوقا جواب نمیده.