2777
2789
عنوان

خیانت

165 بازدید | 13 پست

بچه ها یه نظر میخام و چندتا سوال .....یه همسر دارم بشدت بددهن هست همش فحش ج.ده بودن ب من مادرم میده ...در حالی حتی مادرم ی نماز قضا نوآره و خیلی باحجاب یعنی اینکاره نیست........ولی خواهرشوهرم هست همیشه بچه ش میزاره پیش مادر شوهرم صبح میره غروب یا شب میاد بچه س ۴ ساله تقریبا یک سال و نیم ک من میدونم با آقایی در ارتباطه با هزار دلیل موجحه یعنی صد در صد هست حتی همسرم همش ب مادرش میگه بچه ش نگه ندار ک این بیرون بره ..خواهرشوهر به مادر شوهرم میگه ک با دوستاش میره بیرون .........حالا سوال من ....من میخام تغیبش کنم ولی نمیدونم چطوری لوش بدم .

تو زیبا ترین آرزویی منی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرت تو زندگی خودت باشه چیکار داری ک اون با کی میره و میاد فقد خودتو بَده میکنی اینجوری

بد دهن بودن شوهرتو ب اون چ ربطی داره

ی بار محکم تو روش واستا بگو حق نداره اینجوری بی احترامی کنه

ببین عزیز به فکر لو دادن کسی نباش .

شوهر شما هم چون خودش و خانوادش آدم خوبی نیستن اینجوری به خانواده مردم توهین میکنه و همه رو مثه هم میبینه

نظر شخصی من اینه که اگه کسی توهینی به خانوادتون کرد دیگه هیچ حرمتی نمیمونه و احترام بین این دونفر از بین میره

سرت تو زندگی خودت باشه چیکار داری ک اون با کی میره و میاد فقد خودتو بَده میکنی اینجوری بد دهن بودن ...

چون اونم بارها بهم بی احترامی کرده ...با اینکارش میره لباس می‌خره پسره واسش بعد میاد ب من میگه بد لباسی آدمی ک واس خودش لرزش قائل بشه میره لباس می‌خره در حالی ک میدونه داداش ی روز کار داره ی ده روز نداره

تو زیبا ترین آرزویی منی 
میخوای خواهر شوهرتو لو بدی؟  الکی چرا دشمن تراشی میکنی عوضش چهار جلسه مشاوره برو بددهنی شوهرت ...

درست نمیشه هرکاری ک کردم  شرایط طلاق هم ندارم 

تو زیبا ترین آرزویی منی 
چون اونم بارها بهم بی احترامی کرده ...با اینکارش میره لباس می‌خره پسره واسش بعد میاد ب من میگه بد لب ...

چرا همینو بهش نمیگی؟؟

اگه قرار باشه با هرکی مث خودش رفتار کنی ک چیشد اون زندگی

اصلا اهمیت نده و دنبال خونه خراب کنی نباش ک بدتر میشه

چرا همینو بهش نمیگی؟؟ اگه قرار باشه با هرکی مث خودش رفتار کنی ک چیشد اون زندگی اصلا اهمیت نده و دن ...

خودمم دوست ندارم انجام بدم ولی اذیت های همسرم و اینکه مادرشوهرم دخترشو قدیسه میدونه و اینکه خوده خواهرشوهرم همه جا پیشینه بد جاری ش میگه ک این اینکاره س همه اینا باعث میشه این فکر بیاد تو سرم 

تو زیبا ترین آرزویی منی 
زندگی خراب کن. به شما چه؟

به شما و مادرتونم تهمت هرزگی میزدن قطعا اینکارو میکردید ،الکی اسم نزار روش

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)