2777
2789

سلام عزیزان

عروسی داداشمه ان شاءالله ، اکسسوری چی استفاده کنم 

خواستم سرویس طلام رو بندازم خواهرم میگه خز شده فقط گوشواره اونم بهتره طلا نباشه نظرتون چیه چیا بزارم ، اینم بگم ی تک طلا دستمه اگه بخوام نپوشمش باید قیچی بشه واقعا دلم نمیاد از طرفی میگم اگه بدلیجات بزارم دستم طلا باشه خب خیلی زشت میشه مهمانا ممکنه فکر کنن ندید بازی درآوردم چکار کنم راهنمایی کنید قیچی کنم طلا بزارم ترکیبی بزارم واقعا موندم راهنمایی پلیز  

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا خز شده؟؟؟  از اون حرفها بود بعضی مدل ها شاید ولی در کل وقتی کسی طلا داره که بدل استفاده نم ...

زشت نمیشه خودمم میگم طلا بزارم 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

طلا نندازی بدل بندازی؟؟؟؟؟

چی بگم والا خواهرم گیر داده 

عجب حرف جالبی شنیدیم تو این تاپیک! طلا خز شده ولی بدل خز نیست؟؟!! کسی که اصل داره هیچوقت بدل استفاده ...

کاملا باهات موافقم خودمم بهشون میگم روزمره میگید خطرناکه مهمانی ک وقت نمیکنم برم عروسی هم نپوشم خب چه کاریه چرا خریدم اصلا