2777
2789
عنوان

بچه ها معلم بودن چه حسی داره ؟؟

180 بازدید | 12 پست

من آزمون های آموزش و پرورش ثبت نام کردم ، راستش رشته ی من حقوقه و این اولین باره که حقوق هم میتونه ثبت نامه کنه ، یعنی من تا حالا به معلمی فکر نکرده بودم ، معلم بودن برای خانوم بهتره یا وکالت ؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خونه دار ؟ خخخخ خونه دار که دیگه خودش خونه داره

مگه هرکی خونه دار باشه نباید شاغل باشه 

خیلی از خانم های خانه دار شاغلم هستن

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

همه خانوم های شاغل خونه داری رو به هر حال انجام میدن،منظورم اینه که معلم خودش یه شغله،خونه دار هم خو ...

اما خانوما خیلی قوی هستن این دوتا کار رو باهم انجام میدن 

من منظورم این بود شغل خوب راحتی محیط خوبی داره واسه خانوما

اما خانوما خیلی قوی هستن این دوتا کار رو باهم انجام میدن  من منظورم این بود شغل خوب راحتی محیط ...

شغل خوبیه اما سختی های داره که تا آدم انجام نده متوجه نمیشه چقدر سخته،بیشتر ذهن رو خسته میکنه

شغل خوبیه اما سختی های داره که تا آدم انجام نده متوجه نمیشه چقدر سخته،بیشتر ذهن رو خسته میکنه

بله درسته هرکاری سختی خودشو داره