2777
2789
عنوان

اعتراض ب دهک بندی یارانه

1098 بازدید | 8 پست

دوستان من ماشین یکی از اقوام ب اسممه بعد اعتراض زدم ب دهکم ولی تو گزینه هایی ک داشت راجب خودرو تیک نزدم که ماشین خودم نیست الان بعد دو ماه از گذشت اعتراضم تازه میخوام  سندو ب اسم خود صاب ماشین بزنم کسی میدونه تو بررسی دهکم چون گزینه شو نزدم  تاثیر گذار هست یا ن ؟ 

تا وقتی سند به اسم توعه

چه تیک بزنی ، چه نزنی تاثیری نداره

ما هم برادرشوهرم ماشینش رو به نام من خرید

دهک مون بلافاصله شد ۸   

نمیدونی بررسی و جواب اعتراض دهک ، کی میاد ؟

فقط میدونم سالی دو بار بررسی میشه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
تا وقتی سند به اسم توعه چه تیک بزنی ، چه نزنی تاثیری نداره

بله درسته .خب تو این ماه سندو ب اسم طرف میزنم ولی من دو ماه پیش اعتراض زدم منظورم اینه که چون  تغییرسندم بعد از اعتراضم بوده ممکنه تو پایین اومدن دهکم لحاظ نشه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله درسته .خب تو این ماه سندو ب اسم طرف میزنم ولی من دو ماه پیش اعتراض زدم منظورم اینه که چون  ...

فک نکنم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
تا وقتی سند به اسم توعه چه تیک بزنی ، چه نزنی تاثیری نداره ما هم برادرشوهرم ماشینش رو به نام من خر ...

والا قبلا میگفتن یکی دوماهه میاد ولی الان تو سایتا خوندم نوشته سالی دوبار دهکارو بررسی میکنن و یعنی هر وقت اعتراض بزنی فقط تو اون بازه ی زمانی ک دهکارو بررسی میکنن جوابش میاد یعنی شیش ماه فک کنم

والا قبلا میگفتن یکی دوماهه میاد ولی الان تو سایتا خوندم نوشته سالی دوبار دهکارو بررسی میکنن و یعنی ...

آره هر ۶ ماهه

بهمن سند ماشین رو انتقال دادم

ولی الآن سامانه یارانه رو نگاه کردم ، ماشین هنوز به نام منه

۷ بود شد ۸

آها درسته والا من ن سر کاری میرم ک حقوقی داشته باشم ماهیانه نه چیزی ب اسممه غیر از این ماشین که اونم ریوه چیز خاصی نیست بیخود وبی جهت دهکم شده ۶ 

من تو اسفند اعتراض زدم ولی نمیدونستم ک قراره سندو ب اسم صاحبش بزنم برا همین تو اون قسمت اطلاعات خودرو اصلا هیچیو تیک نزدم ک بررسی کنن