2777
2789

معلمی بهترین شغله و پرستیژ فوق العاده ای داره، حقوقاشون هم رفته رفته دارن میبرن بالا و جایگاه اجتناعیشون داره برمیگرده به سالهای خیلی قبل، زمانی ک آرزوی هرکسی معلم شدن بود و قشری مرفه بودند و از تمام شغل ها بیشتر بهشوون احترام میذاشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سال اولمه و فارغ‌التحصیل فرهنگیانمحکمم ۱۲۴۰۰ که حدودا ۱۰ونیم واریزی خالص داریمحداقل ۱۰ میل ...

رفیق یعنی الان داری تدریس می کنی جون عزیزت یکم راهنمایی کن چقدر میگیری حقوق میصرفه

رفیق یعنی الان داری تدریس می کنی جون عزیزت یکم راهنمایی کن چقدر میگیری حقوق میصرفه

بله 

این پست مال قبلا 

الان حکمم نزدیک ۱۶ تومن واریزیم ۱۳۸۰۰ 

۲سال سابقه تجربی دارم نیروی رسمی البته 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰