2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم خودتی

مهم حال خوبته

برا حال خوبت بجنگ اگه دوسش نداری ازش طلاق بگیر

درسته بعد طلاق یکم زندگی کردن بخاطر حرف حدیث مردم سخته ولی بهترازاینه بایکی زندگی کنی ک حسی بهش نداری درحالی ک میتونی دراینده حس عشقو با ی ادم مناسب تجربه کنی

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

مهم خودتی مهم حال خوبته برا حال خوبت بجنگ اگه دوسش نداری ازش طلاق بگیر درسته بعد طلاق یکم زندگی ک ...

چه خودخواه😐 ینی چی مهم خودتی چه راحت طلاق عادی سازی میکنین

میتونست قبل ازدواج درست فکر کنه تا الان زندگی یکی دیگرم خراب نکنه 

البته اگه شوهرش مرد بدی باشه واقعا حق داره

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   

بستگی داره اگه شوهرت واقعا خوب نیست درسته میتونی برگردی به راهی ک میخایی و زندگی جدیدی بسازی

ولی اگر مثل من دلیلی نداری و آدم خوبیه باید حستو درست کنی

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
چه خودخواه😐 ینی چی مهم خودتی چه راحت طلاق عادی سازی میکنین میتونست قبل ازدواج درست فکر کنه تا الان ...

من با صد درصد حرفای اون خانوم موافق نیستما اما سوالم اینه اخه این چه حرفیه میگید خب قبل ازدواج فکراتو میکردی؟

خب طرف قبل ازدواج از کجا بفهمه قرار فردی بعدا تنبل باشه یا کاری کنه که احساساتت از بین بره یا سرد بشی یا افسردگی بگیری و ...

اخه تین چیزا کی قبل ازدواج و قبل از زندگی کردن زیر یه سقف مشخص میشه

و نکته بعدی اینکه کنار یه ادم بدون اینکه هیچ حس و علاقه‌ای بهش زندگی کنی هم خودش یه نوعی از خیانت محسوب میشه