2777
2789

من همیشه سر این موضوع فشار میخورم 

فکر میکنم انقدر تا سردرد میگیرم 

اصلا دیوانه شدم 

هی میگم خدایا من چرا انقدر  احمقم 

چرا حواسم به غرورم نیست اصلا 

چرا آخه🥲💔

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
و من نیز 😔 اونم در حدی که برام بارها دردسر شده  و خیلی حرص میخورم

اصلا دارم خل میشم انقدر فکر کردم 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم ماها چرا نمیتونیم خودمون رو عوض کنیم 

به خدا از شدت حرص حالت تهوع گرفتم اصلا درک نمیکنم چرا انقدر احمقم چرا😭

با دوره های عزت نفس میتونیم بهتر بشیم فکر کنم ریشش اینه که خودمون رو دوست نداریم 

اصلا حالم واقعا بده دارم گریه میکنم چرا یه ذره من حواسم به خودم نیست 

چرا یه ذره درس نمیگیرم 

چرا یه ذره تو مخم نمیره غرورت حرف اولو میزنه😭😭