2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فک میکنم دچارشم

شمادرحدی که توان مالی و عاطفی وجسمی روحی دارین به بچتون برسید 

از کمالگرایی دست بردار چون کم کم دچارکمبود اعتماد به نفس و اظطراب میشی وباخودت بگو من کافی ام تونت هم بزن درمان کمال گرایی

من خیلی از موقعیت هامو بخاطر کمال گراییُ بیش از حد از دست دادم لطفا مثل من نباش 

واقعا سخته که کمالگرایی رو رهاش کنم عیب و نقص هایی که 

دارم توی اطرافیانم و فرهنگی که توش بزرگ شدم پذیرفته شده نیست

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
واقعا سخته که کمالگرایی رو رهاش کنم عیب و نقص هایی که  دارم توی اطرافیانم و فرهنگی که توش بزرگ ...

ماها همش دنبال نقص میگردیم و از اصل زندگی منحرف میشیم 

من انقدددر دنبال کمال بودم حتی نتونستم بااینکه دانشجوی نمونه بودم درسم ادامه بدم همیشه توقع بیش از حد باعث پسرفتم شد الانم صبح تا شب درگیرم باز فک میکنم خوب نیستم

ماها همش دنبال نقص میگردیم و از اصل زندگی منحرف میشیم  من انقدددر دنبال کمال بودم حتی نتونستم ...

نمیخوام فوق العاده باشم ولی میخوام عیب و نقص کمتری داشته باشم یا حداقل کاش یه سری تصورات پیش فرض وجود 

نداشت مثلا من جایی متولد شدم که فکر میکنن زیباترین و 

شجاع ترین و زرنگترین دختر هارو داره اما من اصلا اونجوری نیستم 

شما هنوز نتونستین کمال گرایی رو کمتر کنین راهکاری چیزی 

امتحان کردین؟

نمیخوام فوق العاده باشم ولی میخوام عیب و نقص کمتری داشته باشم یا حداقل کاش یه سری تصورات پیش فرض وجو ...

هیچ وقت خودتو مقایسه نکن تا تو شرایط نباشی نمیدونی شجاعی یا نه آدم شجاع که شاخ و دم نداره باید شرایطش پیش بیاد بفهمی شجاعی یا زرنگی

من سعی کردم زندگی آسون بگیرم و ببینم اونایی که زندگیشون تموم شد رفتن نشون میده زندگی بی ارزشه خیلی بهتر شدم چون خیلی اوضاع داغون بود

هیچ وقت خودتو مقایسه نکن تا تو شرایط نباشی نمیدونی شجاعی یا نه آدم شجاع که شاخ و دم نداره باید شرایط ...

چندین بار توی موقعیتش‌ قرار گرفتیم اونا شجاع تر بودن 

شما درست میگی واقعا باید ساده گرفت و واقعبینانه نگاه کرد 

و پیش رفت چون با این کمالگرایی بیشتر آسیب می‌بینیم