2777
2789
عنوان

کولیک

323 بازدید | 6 پست

مانمانا کیا بچشون کولیک داشته و چندماهگی خوب شدند؟

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

یعنی هیچکی نیسسسست؟لطفاهرکی راجب ب کولیک نوزادچیزی میدونه یاتجربه داره بگه

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم کولیک داره خیلی گریه میکنه تازه چهارماهه شده الان فقط شبا بیقراره

من هر وقت دلش درد میگرفت بهش شربت اهورا نی نی میدادم زود اروم میشد. داروهای مختلفی تو بازار هست. 

من که خیلی وقتا باور نمیکردم دلشه هی گریه می کرد میگفتم بدخواب شده راه میبردمش میذاشتمش تو گهواره بازم اروم نمیشد. فقط خودمون رو خسته میکردم. شما هم به نظرم بهش شربت بده تا طفل معصوم اذیت نشه

اره پسرمنم همینجوره.اره یه دوهفته ای هست بهش اهورا نی نی میدم بهترشده نسبت ب قبل خداروشکر.ممنون ازاینک جواب دادی عزیزم

کولیک پد

کولیک ایز

کولیک اید

هر. ۸ساعت

از سه هفتگی تا معمول سه ماهگی بعضیا تا شیش هم دارن

گهواره دور دور. با ماشین و صدای لالای پدر. ارومش میکنه

كسى رو قضاوت نكن ، فقط براى اينكه گناهاش با گناه هاى تو فرق داره ...!