الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر بردمش دارو داده کاردرمانی و گفتار هم میره ولی هر ی روز که میگذره برام هزار ساله
چند سالشه مگه عزیزم؟
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چرا کلمه میگه تازگیا جمله هم میگه ولی توجهش خیلی کمه امشبرمهمونی بودیم همه به چشم ی بچه خنگ بهش نگاه میکنن من آتیش میگیرم اصلا تو جمع ی بچه دیگه ای میشه
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
پسر من 20 ماهشه ، حرف نمیزنه حتی مامان بابام نمیگه، تحت نظر متخصص مغز و اعصابه، براش ازمایش نوشته،گفت باید ببرید کاردرمانی ذهن، این که بچه حرف نمیزنه برا اینه که ذهنش اماده حرف زدن نیست بعد ببرید گفتار درمانی، یه شربتم میخواست براش بنویسه، پیراستام فکر کنم، چون بچم مریض بود گفت بعدا بهش میدم حالا نه
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
کاش زودتر میبردی دکتر یکی دو سالش بود چند کلمه میگفت؟ الان هیچی نمیگه؟ پسر من 20 ماهشه ، حرف ...
دو سالونیم داشت بردم دکتر گفت تا سه سال صبر کن دلم طاقت نیاورد بردم گفتاردرمانی ولی اصلا همکاری نکرد من جدی نگرفتم فکر میکردم خوب میشه ولی نشد سه سالش که شد دیگه بردم کاردرمانی و گفتاردرمانی و دکتر و نوارمغز گرفت الان یکساله منظم بردمش الان کلمه میگه جمله هم دو کلمه میگه ولی خب تو جمع اصلا توجه نداره از هر بچه ای هم خوشش نمیاد و همش نوبتش رو میده به بچه های دیگه و هر چی اونا بگن انجام میده دارم داغون میشم باورم نمیشه واقعا
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤