2777
2789
عنوان

غش کردن

174 بازدید | 13 پست

بچه ها خواهش میکنم یه راهکاری برای بستری شدن توی بیمارستان یا بی هوش شدن بدید حیاتیه مهمه 

برای جلب توجه اینا نمی‌خوام این کار انجام بدم خواهشاً اگه قصدتون کمک بیاین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو اورژانس بگو حس بدی دارم بگو میخوام بستری شم... اگه بری بیمارستان خصوصی قبول میکنن  از خدا شونم هست...    بگو دلم درد میکنه... یا سر گیجه دارم تو خونه تنهام میترسم حالم بد بشه.... احتمال خیلی زیاد قبول کنن از خداجونم هست پول یکی دو شب بستری میگیرن.. چند تا آزمایش میگیرن ازت و .... 

کاری نکن که به سلامتیت آسیب بزنی فقط... لازم نیست که حالتو واقعا بد کنی...

آره یکی دو ساعت باشه اوکیع اگه بشه عالی میشه داری ره حلی

نه والا 

من اصلا از این حرفت هنگممم

ملت دارن آرزو میکنن از بیمارستان بیان بیرون 

تو تازه کلید کردی بری بستری بشی 😑😑😑😑😑

برو اورژانس بگو حس بدی دارم بگو میخوام بستری شم... اگه بری بیمارستان خصوصی قبول میکنن  از خدا ش ...

می‌دونی واقعا نمیشه این کار کرد باید باورشون بشه که حالم بده حالم خوب نیست شاید از حرفش اومد پایین تورو خدا دارم روانی میشم 

آره یکی دو ساعت باشه اوکیع اگه بشه عالی میشه داری ره حلی

برو بیمارستان بگو در معرض وایتکس و ... بودم خ حالم بده دارم میمیرم شاید بخاطر مسمومیت بستریت کنن 

من داداشم ی مدت طولانی در معرض بوی بنزین بود دیشب بردیمش بیمارستان گفتن اگه میخوااین بستری کنیم تا فردا صب ک دکترم سمومیت بیاد و جالش خ بد بود بعد سرم و .. زدن بهتر شد 

می‌دونی واقعا نمیشه این کار کرد باید باورشون بشه که حالم بده حالم خوب نیست شاید از حرفش اومد پایین ت ...

نقش بازی کن... ولی واقعا کاری نکن که حالت بد بشه...

بگو قلبم درد گرفته یا هرچیز دیگه ای....

بری بیمارستان که زود تشخیص نمیدن... بستری میکنن عکس یا آزمایش و...   حداقل چند ساعتی طول میکشه... 

یا ببین یه راه بی خطر اگه میخوای قرص اورژانسی بخور پریود میشی بی موقع بگو خون ریزی شدید دارم....   خیلی زیاده و.... حالم بده و....

چی شده؟ کی از حرفش بیاد پایین؟

یه اتفاق بدی افتاده الان اومده پیام داده همه چیز تموم میکنم تورو هم پشیمون میکنم که روزی صدبار عذاب وجدانمو داشته باشی