2777
2789

دلت میخواد چ کارایی انجام بدی قبل رفتن؟؟🤔😀😁

کاربری مال دو نفره که الان یه نفر ازون دونفر داره ازش استفاده میکنه😎

تمام وقتمو با بچه هام و پدرمادرم سر کنم

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نومو ببینم اما خب نمیشه چون ۷ ماه دیگه به دنیا میاد😕😂

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
پس شوهرت چی؟

از اولم دوسش نداشتم متاسفانه

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
اولش خیلیییی خوشحال میشم:) و بعدش میرم از مامانو بابام میپرسم چرا انقد از من بدشون میاد 💔🙂 و میر ...

خداییش آدمای کم‌توقعی هستین😂

با بچه م و همسرم وقت بگذرونم و تکلیف دارایی ها رو مشخص کنم و نوشته هامو سر و سامون بدم اقلا بعد مرگم چاپ شن نصفه نیمه مونده ها   

البته دور از جونم

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
با بچه م و همسرم وقت بگذرونم و تکلیف دارایی ها رو مشخص کنم و نوشته هامو سر و سامون بدم اقلا بعد مرگم ...

اره راستی وصیت نامه باید بنویسیم