2777
2789

چندوقتتون هست و طول سرویکستون چنده؟هفته ۲۱ هستم دو سه روزی هست کمردرد دارم یکم حس سنگینی دارم و اذیتم همش گشنم میخورم میخوام منفجر بشم نمیخورم ضعف میکنم نمیدونم چ کنم🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ماه شش حدودا کمردرد داشتم نمیتونستم روی زمین بشینم. الان همش لم داده روی مبل یا دراز کش هستم.& ...

پس این کمردرد طبیعی هست منم چندروز بعد اینکه رفتم تو ۶ ماه اینجوری شدم

من هفته ۱۸ که رفتم انومالی گفت طول سرویکس ۲۸ گفت ۲هفته دیگه بیا که کم شده بود ۲۶ سرکلاژ کرد و حلقه هم گذاشت چندهفته بعدازسرکلاژ   همه نوع درد داشتم استراحت مطلق،قرص،شیاف،آمپول همه چی داشتم 

پس این کمردرد طبیعی هست منم چندروز بعد اینکه رفتم تو ۶ ماه اینجوری شدم

آره ما زمین غذا می‌خوردیم. اینقدر بهم فشار میومد. الان دگ فقط سر میز میشینم. 

حالا بازم علائم جدید میاد اصلا نترس. بعد زایمان همش میره. 

من هفته ۱۸ که رفتم انومالی گفت طول سرویکس ۲۸ گفت ۲هفته دیگه بیا که کم شده بود ۲۶ سرکلاژ کرد و حلقه ه ...

سرکلاژ سخته؟درد داره؟خونه زندگی رو چیکار کردی؟من ۱۸ هفته بود طول سرویکس ۳.۸بود تحمل نکردم رفتیم مرخصی خونه بابام اینا ک ۸،۹ساعت فاصله دارم باهاشون حالا میترسم بخاطر تکونایی ک تو ماشین خوردم فشار اومده باشه طول سرویکس کم شده باشه چون امشب کمردرد مثل دوره پریودی داشتم

آره ما زمین غذا می‌خوردیم. اینقدر بهم فشار میومد. الان دگ فقط سر میز میشینم.  حالا بازم علا ...

فکر میکردم من سوسولم نمیتونم رو زمین غذا بخورم نگو بقیه هم اذیت میشدن واقعا اذیت میشه ادم

سرکلاژ سخته؟درد داره؟خونه زندگی رو چیکار کردی؟من ۱۸ هفته بود طول سرویکس ۳.۸بود تحمل نکردم رفتیم مرخص ...

اینقدر خودت اذیت نکن. ما تو گروهمون دوقلو سرکلاژی داریم.. چند روز دگ زایمان میکنه. بهش گفته بودن استراحت مطلق نیاز نیست