2777
2789
عنوان

خانومای تبریزی لطفا کمک کنین

139 بازدید | 10 پست

پیش دبستانی خوب میخوام برا دخترم .میشه راهنماییم کنین.اسم منطقه رم بگین بدونم کدوم سمت.

دخترم خیلی وابسته اس میخوام غیرانتفاعی ثبت نامش کنم که دوتامونم اذیت نشیم.اخه پارسال کلاس نقاشی ثبت نامش کردم نموند اصلن.

بنظرتون دولتی بهتره با غیر انتفاعی؟

تلاش کن،طلاش کن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کلا دور الزهرارو خط بزن.اشتباهم میگن برا تعیین جنسیت.دقیق نیستن چون خیلی شلوغه.فک کنم از سر واکنیه بیشتر .

سونی دقیق میخوای برو ادهمی تو هفده شهریور که دکترش تو بیمارستان شمس هم هست اون کاملن دقیق.ولی قبلش باید وقت بگیری.

سونوی بهاران هم تو ساختمان بهاران روبروی شیخ الرئیس هستش اونم خوبه.

سونوی نوین هم تو هفده شهریور.اونم دقیقه.

البته باید همشونو وقت قبلی بگیری.

ببین سونوی ارزون میخوای برو دکتر ثانی تو پاستور جدید.اسم ساختمون یادم نیس ولی پایینتر از فیزیوتراپی نوین هستش.دکترش خوبه.رو دیوار مطبم زده به خانومای باردار نسبت به دفعات مراجعه تخفیف داده میشود.

همه اینا دکتراشون مردن بجز دکتر ثانی

تلاش کن،طلاش کن!