2777
2789
عنوان

کیا زندگی پس از زندگی میدیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 54 پست
من بعد آزمایش خون از حال رفتم و یه چیزایی دیدم و خیلی ترسناک بود برام

ولی من از حال رفتم خیلی خوبه اگه مرگم اینطوری باشه راضیم فقط خجالت بعدش بده که همه دورت جمع شدن و تو اون وسط افتادی وگرنه خیلی حس خوبیه حس کنده شدن از این جهان مزخرف😐🤌

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
منم تجربه های یک ثانیه ایی داشتم شایدم بیشتربوده یادم نمیاد اما این توضیحات طولانی که اینا میدن یه ...

اینی که شمام میگی حق الناسه. داری تهمت میزنیبهشون که دارن بلف میزنن در حالیکه توی آشناها داشتیم کسایی که تجربه داشتن و کوتاه هم نبوده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی من از حال رفتم خیلی خوبه اگه مرگم اینطوری باشه راضیم فقط خجالت بعدش بده که همه دورت جمع شدن و تو ...

تعریفش کردم اون بالا

آره خیلی احساس رهایی و سبکی داشتم اما ترسیده بودم و فقط میخواستم برگردم آدم اگه اعمالش خوب باشه اونجا خیلیییی بهتر از اینجاست

D:
مزخرفترین برنامه من به اون دنیا اعتقاد دارم ولی به نظرم انقدرام آبکی نیست اون دنیا

میدونی من ت خوابم چی دیدم 

دیدم ک جاییم عین خونه و توش زن های عریان ک روی هم لول میزدن و انقد گرما زیاده ک پاتو نمیشه بزاری رو زمین و کباب میشدی 

حرارت خیلی زیاد بود

ببین خیلی زیادددددددددددددد 

من شیطانو دیدم از بالا اومد رو سرم و داد زد من شیطانم 

و میدونی وقتی اون اقا تعریف میکرد متوجه شدم چرا اینو دیدم

و خدا ببخشه منو نوجوون بودم تحت تاثیر با چشمم گناه کرده بودم و اصلا ترسی از گفتنش ندارم شاید شما باور کنید من یه کاربر معمولیم یه انسان من دقیقا چیزیو ک اون اقا دیده بود دیدم البته شدتش کمتر بود و من فک کنم خواب بود ن تجربه جداشدن 

خلاصه ک نمیشه قضاوت کرد شاید راست بگن شایدم نه الله و اعلم 

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

والاانقددروغ واغراق شنیدم دیگ باورندارم من فقط اعتقاددارم بایدانسان باشیم همین که مال کسیونخوریم توهین وغیبت نکنیم تهمت نزنیم کافیه حتی تلاش کنیم که اینطورباشیم اوکیه

میدونی من ت خوابم چی دیدم  دیدم ک جاییم عین خونه و توش زن های عریان ک روی هم لول میزدن و انقد ...

من نظرم اینه فقط کافیه نگاهی به دور و برمون بندازیم به طبیعت به درختا به بارون ..نظرم اینه خداییکه انقدرررررر لطیفه پر از احساسه پر از رنگه چطور میتونه انقدر خشن

باشه؟!برام قابل قبول نیست

ما دوباره سبز می شویم...