2777
2789

من خودم معمولا ورزش می کنم کتاب می خونم فیلم و سریال میبینم و بیرون می رم با دوستام کلاس های هنری هم قبلا می رفتم الان چند ماهه نرفتم

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ وقت اضافه ام میاد

اره من خودم کل کارها خونه با منه خرید آشپزی مامانم هم مریض احواله ولی بازم وقت ازاد دارم 

کارای خونه فرصت باشه خیاطی نت گردی

خیاطی خیلی دوست دارم یاد بگیرم نمی دونم استعدادش و دارم یا نه

اره من خودم کل کارها خونه با منه خرید آشپزی مامانم هم مریض احواله ولی بازم وقت ازاد دارم 

عزیزم اگ وقت اضافه داری دنبال کار خونگی بکرد یاحرفه ایی یاد بگیر یا برقص هم واسه روحیا خوبه هم رقص حرفه ایی میشی هم واسه روحیت خوبه هم سلامتی هم هیکل

عزیزم اگ وقت اضافه داری دنبال کار خونگی بکرد یاحرفه ایی یاد بگیر یا برقص هم واسه روحیا خوبه هم رقص ح ...

کار که دیگه انقدر دنبالش بودم حقوق ها پایین بود نرفتم/کار هنری زیاد بلدم ولی به عنوان شغل که درامد داشته باشه روش نمی تونم حساب کنم تو شهر ما مردم فقط پول برای خورد و خوراک می دهنددکلاس رقص هم منتظر بودم برم که به حد نصاب نرسید 

خیاطی خیلی دوست دارم یاد بگیرم نمی دونم استعدادش و دارم یا نه

امتحانش کن. برا من خیلی لذت داره من هم تو خیاطی علاقه و استعدادشو دارم هم ارایشگری

دیشب خواهرشوهرمو اماده کردم بره جشن مادرشوهرش گفته بود بچت کوچیکه مجبور نیستی ارایشگاه نرو عیب نداره دیشب فک کردن رفته ارایشگاه یواشکی. باهاش چپ بودن ک بهشون گوش نداده😂

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
امتحانش کن. برا من خیلی لذت داره من هم تو خیاطی علاقه و استعدادشو دارم هم ارایشگری دیشب خواهرشوهرمو ...

من مدرک ارایشگری دارم تخصصی هم شنیون و بافت ولی چون کار سختی بود سرکار نرفتم خالم اینا عروسی اینا می رن من ارایششون می کنم/معرق و منبت هم بلدم تابلو سه بعدی و کار با رزین ولی انقدرم دیگه وقتم ازاد نیست که با اینها بزنم تو کار خیاطی ام تو ذهنم هست یاد بگیرم

من مدرک ارایشگری دارم تخصصی هم شنیون و بافت ولی چون کار سختی بود سرکار نرفتم خالم اینا عروسی اینا می ...

خیاطی ی خوبی ک داره همش تو خونتی و مجبوری نیست تفریحی انجامش میدی

منم بافت بلدم کامل.از تلویزیون و گوشی یاد گرفتم

خیاطی ی خوبی ک داره همش تو خونتی و مجبوری نیست تفریحی انجامش میدی منم بافت بلدم کامل.از تلویزیون و ...

داخل برنامه های اینده ام می زارم حتما خیاطی رو کلاس باید برم حتما 

داخل برنامه های اینده ام می زارم حتما خیاطی رو کلاس باید برم حتما 

موفق باشی

منم مبتدی یاد گرفتم در حد شومیز مانتو پیراهن و اینا