2777
2789
عنوان

با این بی بی چکها چی کنم ؟

170 بازدید | 18 پست

خانما سلام ۱۱ روز بعد از hcg بی بی چک ویتاساین زدم هاله انداخت که اکثرا تو تاپیکا گفتن مثبت کاذب میده 

تا ۱۶ روز بعد از آمپول هم یونی تست و روژان زدم منفی بود ببخشید که واضح مینویسم  امشب که ۱۸ روز ازش گذشته دو روز هست که لکه بینی خفیف در حد قهوه ای روشن دارم و درد پریودی کم اما خونریزی اتفاق نمیفته کسی بوده تجربه مشابه داشته باشه و باردار بوده باشه ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

Mمن دیشب و صبح یونی تست زدم هردوتا منفی بود،۵روز از موعدم گذشته ما بدون دارو اقدامیم،لکه قهوه دادم ا ...

بدون دارو چون معلوم نیست لقاح کی بوده ممکنه بتا دیرتر بالا بره ما که دارو استفاده میکنیم میدونیم تخمک گزاریمون کی هست خب زودتر تکلیفمون مشخص میشه منتها از شانس یکی مثل من این بلاتکلیفی براش پیش میاد 

انشاالله که شما بارداری

منم بی بیچکم منفی بود ولی ازمایش مثبت میشد  شما لک هم داری احتمال هست تا شنبه صبر کن نشدی برو ...

چندروز بعد پری بی بی چکت منفی بو  و چند روز بعدش از بتا دادی

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بدون دارو چون معلوم نیست لقاح کی بوده ممکنه بتا دیرتر بالا بره ما که دارو استفاده میکنیم میدونیم تخم ...

انشالله که شما باردار باشی عزیزم 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم بی بیچکم منفی بود ولی ازمایش مثبت میشد  شما لک هم داری احتمال هست تا شنبه صبر کن نشدی برو ...

شما آمپول زده بودین ؟ خیلی ببخشید سینه هامم سنگین شده و یکیش حساس شده ولی خب فکر میکنم هورمونهام بهم ریخته باشه 

شما آمپول زده بودین ؟ خیلی ببخشید سینه هامم سنگین شده و یکیش حساس شده ولی خب فکر میکنم هورمونهام بهم ...

اره من پی سی او هستم 

من هیچ علائمی نداشتم فقط درد زیر دل و کمر 

حتی تهوع هم ندارم 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

پسر دارین یا دختر ؟ من خودم یه پسر دارم که اونم با لتروزول و hmg و hcg باردار شدم

راستش اولی سقط شد 

دومی دوقلو دخنر و پسر بودند بعد سزارین مردن

سومی هم سقط شد 

دیگه شوهرم نذاشت برم دکتر همون ماه پسرمو باردار شذم بدون دارو تنها فرزمدم پسرمه

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات