2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست بیاین

91 بازدید | 11 پست

قبلش بگم بچه نیستم ۳۰ سالمه ی اقای هست چند سال میشناسمش ولی دورادو ۲سال پیش بهم پیشتهاد داد آشنا شیم چون تازه جدا شده بودم گفتم شرایطشو ندارم ولی خیلی ازش خوشم اومد خیلییی خوشیپو باکلاس و پولداره 

تو این ۲سالم چندبار احوال پرسی کرد و شرایطو پرسید 

بعد یبارم خواست بریم یبار همو حضوری ببینیم گفتم نه گفت پس خودت شرایطتت اوکی شد بگو 

من ۲روز پیش تولدش بود تبریک گفتمو بحث شروع شد و گفتم شرایطم اوکیه گفت بریم بیرون حضوری حرف بزتیم گفتم باشه  پیام ندادیم تا امروز استوری گزاشت ریپلای کردم سین نزده ینی از ساعت ۷ گوشی دستش نگرفته

فکر نمیکنی مراوداتشون عادیه اخه توی دوسال چن بار احوالپرسی نمیتونه مهم باشه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همراه با این سوال بود که شرابطتت اوکی نشد

به نظرت منظور شما از شرایط با منظور اون یکی هس؟

شما قصدتون ازدواجه حتما حالا آیا ایشون هم به فکر ازدواجن یا یه وقتی قصدشون سو استفاده از شرایط موجود شماس؟ 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
منم قصدم ازدواج نیس خیلی هدفای دیگه دارم 

اها

یعنی فکر رسیدن به هدفهاتون شرایط رو برا ارتباط با اون آقا دشوار میکنه؟؟؟

خب قرار برم از ایران هدفم برا ۵سال اینه

اگه نظرشون ازدواج باشه شما مهاجرتتون رو کنسل میکنین؟؟؟