2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بایدبعدخونریزی یه سونوبری ببینی کامل دفع شده یانه الان که خونریزی داری جشونده پونه بخورتادفع شه کامل بعدازسقط جنین بایددفن بشه براش اسم انتخاب کن بعد۱۰روزغسل نفاس وجنابت ومافی الذمه داری بعدشم تا۴۰روزکه لکه بینیه استحاضه قرص کلسیم وآهن وویتامین دیوکاچی فراموش نشه جیگروپسته هم بخورتا۴۰روزم نزدیکی ممنوعه بعداز۳پریودمیتونی دوباره اقدام کنی ایشاله ایندفعه دوقلو

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

مرسی مچکر  عزیز مال من ۷ هفته بود ندادنش بهم

ایشاله ایندفعه بغل بگیری سالم وسلامت

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون