2777
2789

چه داروهایی استفاده کردید؟؟

چه داروهایی تاثیرداشته 

برای مورفو برای تحرک چه داروهایی مصرف کردن همسراتون؟؟

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که از داروهای شیمیایی و عمل اصلا نتیجه نگرفتیم.

الانم میگم درمان واریکوسل فقط با طب سنتی امکان پذیره.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
قزوینم 

منم قزوینم..دوساله منتظرم

مرکز ناباروری آزمایش داده با آز قبلیش که مقایسه میکنم بعضی اعدادش پایینه هنوز دکترنبردم...پیش کی میری دکتر؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
ما که از داروهای شیمیایی و عمل اصلا نتیجه نگرفتیم. الانم میگم درمان واریکوسل فقط با طب سنتی امکان پ ...

طلی جان منم طب سنتی میرم ولی میخوام بیخیالش بشم برم iui...شما چی مصرف کردین که باردارشدین؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
شوهر من زالو درمانی انجام داد نتیجه اش عالی شد البته باید چند دوره باشه

خیلی شنیدم زالو رو اول برم دکتر بعد ۱۰۰% میریم زالو درمانی

من دکتر همسرمو معاینه کرد گفت واریکوسل خفیف داره ماهم رفتیم زالودرمانی 

دوهفته بعدرفت سونو واریکوسل نشون نداد 

دیگه نمیدونم دکتر اشتباه حدس زده بود یا بازالو درست شده بود

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 
طلی جان منم طب سنتی میرم ولی میخوام بیخیالش بشم برم iui...شما چی مصرف کردین که باردارشدین؟

من و همسرم یه دوره داروهای طب سنتی استفاده کردیم.

یه سالی هم کلا همه چیزو قطع کردیم.

خداروشکر بعدش طبیعی باردار شدم.

ولی چند سالی که میرفتیم پی دوا و درمون و عمل و... هیییییچ تاثیری رو هیچکدوممون نداشت.

برای همین به نظرم طب نوین سوسول بازیه. فقط باید از پول و اعصابت خرج کنی. اخرشم هیچی به هیچی.

ولی انصافا طب سنتی، خیییییلی بهتر بود.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

من شوهرم فقط مشکل تعداد اسپرم داشتاین داروها رو دادم عالی جواب داشت البته تحرک و باقی مسایلشم بهبود میده

شبی یه قرص زینک ،وبتامین ای،ویتامین سی،فولیک اسید 

هر شب هم دوتا موز و با یه لیوان شیر و گردو و خرما میربختم تو مخلوط کن میخورد

صبح به صبح هم یه قاشق گرد ددخت نخل نر و با یه قاشق عسل مخلوط میکردم بهش میدادم

بعد از یک ماه عالی شد

گرد درخت نر خرما عالیه اگه اصلشو گیر بیاری

بعد ا

ئه مامان لیلا خوبی؟اره رفتم دوباره عکس نوشتن برام رفتم خوب بود..آزمایش توپری باید انجام بدم که فعلا منتظرپریم...ولی آز همسرم خوب نیست فکرکنم چون میخوام خودمم آز بدم صبرکردم باهم ببرم جوابهارو

من ۳شنبه رفتم دکترفاطمی بود..روزای دیگه میدونی کدوم دکتران؟

کسی رو میشناسی ازمرکز جواب گرفته باشه؟