2777
2789

خواهرم ازهیچ کس گلگی نمیکنه یه بار عید عمم گفت فلانیی که خواهرم باشه دعوت نکنیم چون اون گلگی نمیکنه.

بچه های من خیلی ادایی هستن برا کنار اومدن باهاشون روانشناسومشاور واینا میرم تا رفتار باهاشونو یاد بگیرم ولی شوهرم چون هیچ توقعی ازم نداره هرموقع نکات ارتباط باهمسر باشه ازش رد میشم میگم نیازی نیست اون همیشه راضیه. حتی بین بچه هام اونی که غرغروهست بیشتر حواسم هست ناراحت نشه اون یکی کنار میاد. 

چقد بده  در رفتارمون باادم های مهربون وسازشکار دقت نداریم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره و من همیشه اونی بودم ک از بچگی با همچی ساختم و درک کردم و فهمیدم .. و در اخر یکی مثل دخترخالم ک همش یچی میخواد و پرروعه شده دردونه و کسی بهش نمیگ چرا انق لباس میخری وقتی پول رهن ندارید باید جمع کنید 

و منی ک سالانه عید ب عید مانتو شلوار میگیرم یبار وسط سال بخرم همه‌میگن عه چرا گرفتی داشتی ک  (بجز مامانم)

من تو خانوادمون دقیقا همینم

ازدواج هم که کردم باز همینه

دلم نمیاد کسی بخاطرم تا سر کوچه هم بره

جایی مطلبی رو میخوندم که میگفت وقتی آدم برای کسی کاری میکنه رفته رفته محبتش هم به اون فرد بیشتر میشه و نباید این فرصت رو از خودمون دریغ کنیم

باید اجازه بدیم همسر، پدر، مادر و... برامون تلاش کنن، هزینه کنن و زحمت بکشن تا این مهری که بینمون هست بیشتر بشه

( البته که قدردانی هم خیلی مهمه)

منم چهار تا بچه دارم پسر دومی خیلی مهربون و سازش داره همیشه برای سکوت و راضی بودن اون سه تا حق این ...

وای توروخدا نکنین🥺🥺🥺اونارو عادت بدید ب این اوضاع ک باید درک و سازش داشته باشن

منم چهار تا بچه دارم پسر دومی خیلی مهربون و سازش داره همیشه برای سکوت و راضی بودن اون سه تا حق این ...

تو رو خدا اگر بیش از اندازه سازشگره نزار مظلوم و توسری خور بار بیاد

جلو بچه هات از حق اون هم دفاع کن تا بدونه حمایتش میکنید از نظر روحیه و حق خواهی قوی بشه