2777
2789
عنوان

کنکور یها بایید یه چیزی بگید

254 بازدید | 33 پست

چند روزه مریض شدم اصن نمیتونم بخونم چیکار کنم انگیزه ندارم دوزداهمم نصفه مونده اردیبهشت کنکور دارم یه راهکاری بدید خواهشا ساده رد نشید اینده یک نفری ک چند ماهه زحمت کشیده در میونه

برای قبولیم تو کنکور دعا کنید مهربونا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خاهش میکنم ازت گوشیتو بزار کنار و تمرکزت رو درس باشه

گوشیم میزارم کنار نمیتونم من خیلی خوب میتوندم ولی انگار کتاب میبینم عق میزنم

عیب ندارن عزیزم . بشین سریع تورق انجام بده و مرور کن بعد برو فقط سوالای کنکور چندسال اخیر رو حل کن 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

تنها انگیزه ای ک میتونم بدم اینه ک پخم بارم نیس🤣

خوبه ک تو زحمت کشیدی خوب شدی ادامه بده قطعا ب چیزی ک میخوای میرسی🥰

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 
عزیزم خاهش میکنم ازت گوشیتو بزار کنار و تمرکزت رو درس باشه

احسنت ب این زیاد گوش کن چون کلن گوشیو تلوزیون و... انرژیتو میگیرن

{○■●کاربر آقا●■○}    #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!  الله برسون علف
منم دواردهمو تا نصف خوندم. اگه پایه ت قویه. مشکلی نیست دواردهمو اوکی نکنی.   40 درصد بزنی ...

واقعا من پایه خوبی دارم ولی خسته شدم هر جور حساب میکنم مطمینا به دوازدهم نمیرسم

تنها انگیزه ای ک میتونم بدم اینه ک پخم بارم نیس🤣 خوبه ک تو زحمت کشیدی خوب شدی ادامه بده قطعا ب چیز ...

اگر اینجوری ادامه بدم نمیشه به باد میره

گوشیم میزارم کنار نمیتونم من خیلی خوب میتوندم ولی انگار کتاب میبینم عق میزنم

منم داداشم مثه تو بود بعد دیدم یه کتاب خوند اون روز گوشیشو گزاش کنار همش هم داره میخونه

ب عنوان کسی که کنکورشو داده و الان دانشگاه میره بگم بهت ک حتی از ی لحظت هم استفاده کن  موقع انتخاب رشته میفهمی چقد خیانت کردی اگه ی روز خوب نخوندی.تو با همین امتحان زندگی و آیندتو میسازی شغلت آینده همه چی اینا شعار نبود اینارو بد ورودت ب دانشگاهه ک میفهمی

برو دکتر قرص و دارو مصرف کن اونایی که خواب آورن فقط موقع خواب  واسه انرژی امپول نوروبیون به دکتر بگو  غذا و خوراکی مقوی بخور  صبح ها و در طول روز هوای تازه بخور  قدم بزن  مشکلاتت و بی انگیزگیتو روی کاغذ بنویس  حتما صبحانه بخور بین درس خوندن کشمشی مویزی میوه ای چیزی بخور و حرکات کششی  آب زیاد بخور   بین درسخوندن به خودت استراحت بده و تایم های مطالعه رو کوتاه تر کن

با خدا حرف بزن براش بنویس انرژی مثبت بگیر

با آرزوی موفقیت❤🌹

فقط اینکه ۶ روزه ویروس جدید گرفتم از اونا ک داخل چشم میره چشام باد کرده شده کاسه خونه حتی دکترم رفتم خوب نمیشه الان تب و لرز و سرفه و گلو درد و سردر اخه تایم جمع بندی بی شرف

برو دکتر قرص و دارو مصرف کن اونایی که خواب آورن فقط موقع خواب  واسه انرژی امپول نوروبیون به دکت ...

مرسی از اینکه تایم گذاشتی