2777
2789

ما رابطه خیلی خوبی داشتیم خیلی خوب 

یعنی همه هواسش بهم بود 

اما سه روز قبلش گفت نه با مادرش میخنده نه هیچی ازشم خواستم افسردگیش رو خوب کنه گفت نه بزار تو حال خودم باشم شب قبلی که سرد شد عالی بعد سه روز که توی سردی بود بهونه برای چت گردن میاورد یهو گفت از عاشق شدنت پشیمونم و میخام برم عشق و حال کنم و نمیخامت برو

الانم پنج روز میگذره هرکاری کردم برگرده عکسمو فرستادم از خاطرات گفتم ولی نمیخاد ولی اخرش زنگ زد جواب ندادم صدام کرد بازمنی جواب ندادم ولی دارم دق میکنم یک سالم باهاش بودم

کاش جواب میدادی

پسرا مثل اینکه یه تایمی اینطوری میشن بعد درست میشن

بر میگرده 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش جواب میدادی پسرا مثل اینکه یه تایمی اینطوری میشن بعد درست میشن بر میگرده 

میخام برگرده 

مامانم میگه اس نده شاید برگرده

هالا یه چیزی فرستادم و اس دادم ببینم جواب میده انلاینم نشده.

جواب اس ازادم نمیده

زنگم بزنم عادی جواب میده

میخام برگرده  مامانم میگه اس نده شاید برگرده هالا یه چیزی فرستادم و اس دادم ببینم جواب میده ا ...

پیگیر نشو خودش اوکی میشه 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

پیگیر نشم نمیاد نمیدونم برم دوسال بعد بهش اس بدم خودش دوسم داره میدونم کی کاری کرده نمیدونم

ههیی

با اینکه ادم بدیه ولی میخامش میخام فراموش کنم نمیتونم امید اینکه دوسال دیگه برگردم بهش ارومم 

نمیدونم چی بگم واقعه

ولی قدر خودتو بدون

خودتو عمرتو نزار پای آدم اشتباه

نمیدونم چی بگم واقعه ولی قدر خودتو بدون خودتو عمرتو نزار پای آدم اشتباه

ادم اشتباه چی بگم زندگیمو عوض کرد

میخام بازم برگرده

عینکی که دارم از اونه

قلبمو که فهمید مشکلش چیه از اون دارم

اون به فکر سلامتیم بود حتی خوانوادم نبود.چیشده الان نمیخای منو

ادم اشتباه چی بگم زندگیمو عوض کرد میخام بازم برگرده عینکی که دارم از اونه قلبمو که فهمید مشکلش چی ...

چی بگم والا

الان چت کردیم میگه ازادم بزار نمیدونم چیکار کنم منم گفتم میرم 18سالگی میام

چند سالتونه