2777
2789

دوستان خاله م غربالگری اولو که رفته گفتن سونو خوبه ولی تو آزمایشش اسکرین سندروم داون رو مثبت زده.کسی تا حالا اینجوری بوده؟چقد احتمال داره بچش مشکل داشته باشه؟آمینوسنتز انجام دادین تا حالا ؟چجوریه؟

خوشبختی یعنی من و همسرم و پسرم زیر چتر خدا

معمولا صبر ميكنن تا انومالي 

بعدم امينوسنتز

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من همین مشکل رو داشتو اگه تو خانواده خودش و همسرش مورد سندرم ندارن احتمال ۹۹درصد نینیش سالمه 

آمینوسنتز احتمال سقط رو بالا میبره بگو به دکترش به آزمایش nipt بنویسه آزمایشه خونه و هیچ خطری هم نداره 

اصلا نگران نباشه من وقتی واسه آزمایش nipt رفتم خانومی که اونجا پذیرشم کرد گفت تو اون آزمایشگاه از مرداد ماه پارسال تا امروز که ۲۰ اردیبهشت بوده فقط ۶ مورد از موارد مشکوک تایید شدن و بقیه سالم بودن

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

ببین باید سونو که میره معتبر باشه، بعضی سونو ها بوده حتی انومالی هجده هفته حتی جنسیت رو هم نمی تونن بگن تا چه برسه سنروم دان! معمولا سونو دقیقتر از آزمایش هستش

خدای من ، ناامیدم نکن چون امیدی جز تو ندارم
نمیدونم دقیق ولی دکتر گفته سونوش خوبه

عزیزم سونو مهه ... منم سونوم خوب بود آز خونم های ریسک شد ولی اصلا نگران نباش واقعا احتمال اینکه سالم باشه خیلی زیاده ، من بعد این قضیه فقط ۴ نفر دور و ور خودم بودم که اینجوری شدن و نی نیشونم سالم سالم بوده

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚