2821
2789

من تعریف مینی واش های فریدولین رو خیلی شنیدم. یه مدل اتوماتیک داره که تازگی اومده بازار اگه اشتباه نکنم. اسم مدلش هم SWF-35A هست که قیمتش تو سایت نوشته حدود 780 ولی تو شهر ما نداشت و من با دفتر فروش تماس گرفتم گفتن ارسال میکنن با قیمت 830 تومن. 

البته نیمه اتوماتیکهاش ارزونتره خیلی حدود 110 تا 330 اینحدودا داره. ولی این اتوماتیکش قیمتش یهو خیلی بالاتر از بقیه مدلا میشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مدلهای دیگه مثل چیکو و جنرال تکنیک و بوش و اینها هم هست تو بازار که به اندازه فریدولین راضی نیستن. 

چون فریدولین تولید ایرانه (شهر قم) و خدمات پس از فروشش خیلی خوبه. قطعاتش هم راحت پیدا میشه. بقیه چینی هستن انگار. طبق شنیده ها و تحقیق من برای خرید مینی واش برای سیسمونی بچه ام.

من شنیدم که باید اگه دوقلو هست، تو سطل شستشو یه بار پودر بریزی، بشوره، بعد دوباره لباسا رو دربیاری و همون سطل رو پر آب کنی و بذاری دوباره بشوره که مثلاً جای آبکشی باشه و بعد در بیاری بذاری سطل خشک کن بغلی تا آبشو بگیره. فروشنده و یکی دو نفر که دوقلو داشتن میگفتن این کارو بکنی دیگه دخالت دست کمتره تا اینکه خودت لباس کفی رو آب بکشی با دست و بذاری تو خشک کن. 

صد در صد تمام اتوماتیک راحت تره... بخصوص برای لباس نوزاد و لباسایی که کوچیکن و نمیشه با بقیه لباسا قاطی هم گذاشت داخل ماشین لباسشویی.

من میگم آدم یا یه چیزی رو خوبشو بخره یا اصلاً پول حروم نکنه. آخه مشکل یکی مثل من با بچه کوچیک فقط کفی کردن لباس نیست که نیمه اتوماتیک بدردم بخوره... یهویی اتوماتیک میگیرم که فقط لباس بچه رو بذارم توش و از کارم کم کنه نه اینکه یه دردسر و کار جدید هم به کارای قبلی ام اضافه بشه برای شستشوی دستی لباس کفی بچه.

اینقدر از این کارا کردمممممممم!! کوه لباسا رو توی زمستونا بادست میشستم...

الان که دوتا بچه هام از آب و گل دراومدند خدا رو شکر

کاش همون موقعها میخریدم!

ولی بازم خورده لباسهایی هست که باید زود به زود بشورم

* فقط خدا *