2777
2789
عنوان

من یه عضو جدیدم.

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 37 پست
سلام 😎

من یه سلام ویژه به شما دارم .بخاطر هوشی که تو تاپیکا. داری و خوب مچ میگیری همیشه برام سوال بوده  که چطوری زود میفهمی سرکاری

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

با سلام کاربر عزیز شما از این لحظه زیر نظر گرفته میشوید لطفا آهسته برانید با تشکر

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سلام ویژه به شما دارم .بخاطر هوشی که تو تاپیکا. داری و خوب مچ میگیری همیشه برام سوال بود ...

منظورم سرکاری بودن تاپیک بود.

من یه سلام ویژه به شما دارم .بخاطر هوشی که تو تاپیکا. داری و خوب مچ میگیری همیشه برام سوال بود ...

به به میبینم ک خودت خوب میدونی کجا اومدی😂😂😂😂

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
کلاس داره اینجوری

نه عزیزم کلاس نداره.اینطوری میگیم که یعنی ما دوستان عضو رو میشناسیم اونا ما رو نمیشناسن .اگه تو تاپیکی نظر دادیم نگن که تازه واردیم.تنها دلیلش همینه عزیزم.

سلام خانوما منم عضوجدیدم خوشحال میشم باهاتون دوست باشم.میشه بگیدچطورمیشه تاپیک زد؟

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖